Planuje, a jak wyjdzie zobaczymy, bo sie szkole od piatku do niedzieli, wiec nie wiem jak bede na silach Ale raczej bede. Jakby Marian czytal lub Aga - to przypominam sie o szpileczke do czarnucha
Jak podjade to pochwale sie felgami
Dzien chwalenia to i jak tez Kruszonowy nabytek chetnie obejrze
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Na 99% będę.
I przypomnij mi, że mam Twój dyplom w kieszeni fotela.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Nie. Białym Słoniem.
Miata stoi w garażu do wiosny, ale w sobotę ją odwiedzę.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Być może bardziej oficjalnie się pochwalę jak będę miał już własną dokumentację foto A póki co aura w połączeniu z kolorem auta nie pozwala na odpowiednie focenie
O gustach sie nie dyskutuje Mialo byc weselej i to sie udalo JA tam wole sie usmiechac jak patrze na czarnucha, niz myslec o boze jaki brudas i jaka bieda A tak przynajmniej mysle o jaka bieda, ale przynajmniej kolrowo jest jeden problem mniej. Jakbym go garazowal, moglbym w zimie czesciej myc to i drugi porblem by odpadl, ale to nie zapowiada sie
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum