Wracając do tego zestawu z allegro co polecaliście.
Kupiłem narazie same dysze, założyłem, powiem szczerze ze pryska słabo i nisko... moim zdaniem do pompki roverowskiej takie dysze sie nie nadają. Dlatego też ponawiam pytanie wcześniejsze pytanie kolegów, jak to pryska z Tą pompką co w tym zestawie jest bo zastanawiam się czy ją kupić czy jakąś inną
a skad wąż taki dorwać bo chcialem podmienic dysze ale okazalo sie ze weze mam za krotkie
Ja na allegro kupowałem.
[ Dodano: Pią Mar 30, 2012 20:42 ]
Ta pompka z linku pięknie działa ze mgłowymi spryskani. Tylko jest jedno ale. Pompka nie pasuje idealnie w miejsce w zbiorniczku, trzeba ja po prostu od dołu zamocować.
http://moto.allegro.pl/po...2213502182.html
Zamontowałem dziś w swoim R600 Pompkę od spryskiwaczy z Forda Fiesty (coś koło 2007rok)
Taką miałem gdzieś w garażu.
Niestety nie było to plug and play. Starą oryginalną pompkę wyjąłem a dziurę zatkałem śrubą, natomiast na nową pompkę wywierciłem Nową dziurę wsadziłem uszczelkę dodatkowo zabezpieczyłem przed przeciekaniem - silikonem. Kostka też nie pasowała ale trochę podłubałem i udało się podłączyć. Ponieważ pompka z fiesty ma dwa "wyloty" jeden zaślepiłem może kiedyś przyda się do lamp?;p Na przewodach dodatkowo zaworek przeciwzwrotny noi spryski mgłowe z allegro. Jaki efekt? Modyfikacja zdała na 5! Teraz płyn leci pięknie na połowę szyby rozpryskująć się na całą szerokość. Może nie jest to typowa migełka ale napewno lepiej niż oryginał. Kilka zdjęć jak zamontowałem pompkę:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum