Pomógł: 4 razy Dołączył: 13 Maj 2007 Posty: 200 Skąd: Bojanowo, Leszno
Wysłany: Nie Maj 13, 2007 17:53
A jakie zegary masz zamiar zamówić? Białe czy indigloo? Mnie się białe zaczęły podobać dopiero w duecie z alu ramkami bo zasadniczo to lubię te roverowskie diabelskie pomarańczowe podświetlenie czarnych cyferblatów
Indigloo + alu ramki to już czad zupełny ale cena kompletu zaczyna się robić niebezpiecznie wysoka jak za wizualny bajer
SPAMU¦
Wysłany: Nie Maj 13, 2007 17:53 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Nie Maj 13, 2007 18:38
UncleAllEvil napisał/a:
A jakie zegary masz zamiar zamówić? Białe czy indigloo? Mnie się białe zaczęły podobać dopiero w duecie z alu ramkami bo zasadniczo to lubię te roverowskie diabelskie pomarańczowe podświetlenie czarnych cyferblatów
Indigloo + alu ramki to już czad zupełny ale cena kompletu zaczyna się robić niebezpiecznie wysoka jak za wizualny bajer
Zdecydowanie ani białe ani indiglo nie pasują mi do charakteru Rovera, myślę o tarczach w kolorze ecru jak w R75.
_________________ Wszystko dla ludzi, byle z głową.
Wysłany: Nie Maj 13, 2007 19:35
Hmm, ja mam szarą tapicerkę, do tego szare zegary to raczej niezbyt, do jasnej tapicerki będą tylko pasować.
Masz może wzór (maskę) zegarów do R400 albo Hondy Civic 96r?
Kwestia gustu każdy lubi coś innego mi indigloo się np. osobiście nie podoba, białe tarcze są zajefajne, a czarne to ujdą ale z ramkami i jakimś ładnym podświetleniem
Wysłany: Pon Maj 14, 2007 14:38
Ecru to nie jest szary ale przy oświetleniu deski wyjdzie co najwyżej na szarobrązowy, jeszcze zależy czy kolor bazowy bardziej wchodzi w brąz czy żółty piaskowy.
Tak czy owak, mi się nie podoba taki kolor.
[ Dodano: Pią Lip 06, 2007 11:04 am ]
Tak sobie w ostatnich (pozostałych po 12h pracy ) chwilach dłubie w corelu nowe tarcze do roverka, na razie mam gotową podstawę obrotomierza i jeden dość kosmiczny styl ale zrobie ich kilka, w tym bardziej klasyczne bo nie mogę się na zdecydować "nie przymierzając"
Póki co pierwsza tarcza do wglądu, piszcie co o tym sądzicie
Fajna ale hmm ja mam 420Di i duzo hasam po rajdach samochodowych ,kazde autko ktore miałem to jakis OS nim zaliczyłem a odkąd mam Roverka to nawet lewej nogi nie uzyłem nie mowiąc o ręcznym,chce powiedzec to ze ten model zegarów ktory jest na foto nie pasuje do ROVERA 420 mam sedana i to juz gablota nic w nim sportowego a bardziej eleganckiego jest wiec moze jakie zegary eleganckie proponuje
a tak czytam o wymianie tarcz, ale ze jakos biale mi sie nie widza, to dzisiaj usiadlem i z nudów rozebralem swojego roverka i wpakowalem niebieskie diody... a dokladniej 3 niebieskie i jedna czerwona zamiast orginalnych pomaranczowych, a z zegarów zmazalem farbe zmywaczem do paznokci
Gdzies kiedys czytalem ze ktos tak zrobil...tylko nie pamietam czy w hondzie, czy w Roverze
a tutaj link...zdjecie zrobilem zaraz po robocie wiec w dzien jeszcze...
padam z nóg i nie chce mi sie schodzic zeby zrobic zdjecie w nocy.. jutro podjade wieczorkiem i porobie foty. Pozdrawiam !
PS. chcialem zmienic diody podswietlania pokretel nawiewu... i diody zmienilem...ale podswietlenia nie ma mimo, ze diody swieca wiec chcialem tak samo zmazac farbe ze znaczkow biegów nawiewu etc. ale jak zaczalem to robic, to plastik czy co to za material był...stopil sie i została dziura O_o (wiec tak offtopiciem to jak ma ktos taka czesc to byłbym chetny xD )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum