Jak powinna być grubość tarcz i klocków z przodu w Rover 220 SD i czy jak klocki bede za cienkie to jest jakas kontrolka? Bardzo prosze o szybka odpowiedz. Z góry dzienkuje.
SPAMU¦
Wysłany: Czw Cze 14, 2007 14:03 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Czyli tak jak myslalem ale jak mierzylem to pokazalo mi 14 ale rdza byla a progi na tarczy maja po 1,8 mm czyli niespełna 4 mm tarcza stracila na grubości. Czyli bedzie trzeba wymienic. A jeszcze mam pytanko jak wyglada ta sygnalizacja zuzycia klkocków?
Pisze w imieniu swojej dziewczyny. Jeszcze pytanko w czesiej w poscie podano mi link do czesci do tarcz i bylo tam ze w 220 SD jest wentylowana a u mnie jest lita. Jak to jest naprawde.
bylo tam ze w 220 SD jest wentylowana a u mnie jest lita. Jak to jest naprawde.
Najwyraźniej były i takie i takie
Jak masz lite, to na takie musisz wymienić, chyba że chcesz zmieniać mocowania zacisków od racu (nie wiem, czy samych zacisków też nie).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum