Pomógł: 4 razy Dołączył: 13 Maj 2007 Posty: 200 Skąd: Bojanowo, Leszno
Wysłany: Pią Wrz 28, 2007 11:36
Bez obrazy ale Alphard to firma dobra dla laików kupujących setki megawatów mocy na allegro za 100zł z wysyłką gratis. Nie warto na to wydawać pieniędzy.
odkupiłem od znajomego głośniki za symboliczną kwotę po założeniu napisze jaki efekt ale szczerze to nie spodziewam się czegoś specjalnego no ale może mam nadzieje ze przynajmniej będą lepiej grać od seryjnych
To jutro poszukam jak znajdę trochę czasu a jak duży kawałek jest potrzebny na wygłuszenie drzwi w roverze 214 3 drzwiowym z 97 r może ktoś z was sie orientuje
jedź do składu budowlanego, powinieneś dostać rolkę maty 10m x 1m za około 100 PLN na allegro przepłacisz, a ci ludzie sprzedają dokładnie taką samą matę
zamontowałem już głośniki i jak dla mnie grają całkiem dobrze jedynie syczki grają strasznie cicho i nie wiem czy coś źle podłączyłem czy maja tak grać zostało mi jeszcze tylko kupić jakieś głośnik na przód i wyciszenie drzwi
sprawdź jak masz ustawiony balans przód - tył, ale też możliwe, że będą tak grały, zależy jak są zamontowane... może lepiej zestaw tylni wrzuć do przodu, a do tyłu kup jakąś skrzynkę do bagażnika i wzmacniacz? wyjdzie o jedne głośniki mniej i tym samym taniej, a efekt będzie znacznie lepszy
balans mam ustawiony pośrodku już sprawdzałem szkoda mi trochę robić dziury w tapicerce drzwiowej bo z tyłu mam 20cm głośniki a z przodu fabrycznie są mniejsze a poza tym już są wycięte dziury w półce pod głośniki. A syki zamontowałem tam w tym plastiku gdzie fabryczne powinny być
nie od razu zamontowałem je tam w tym plastiku ale nawet jak je podłączyłem i trzymając w ręku grały strasznie cicho może są jakieś złe zwrotnice lub coś nakręciłem bo nie znam się na tym jakoś bardzo dobrze
alphard wydal na swiat tylko dwaglosniki ktorych da sie sluchac... cw1002z i lw800 mowie tu o kategorii cena przez jakosc... polecam ci zmienic wszystko i kupic zestaw helix blue ktory gra praktycznie jak jeden z najlepszych w kwocie do 400zl... szczerze to nie slyszalem nic lepszego...
_________________ Sentyment do r200 silverstone pozostanie na zawsze...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum