Wysłany: Sob Gru 15, 2007 13:57 [R75] Wymiana oleju w skrzyni biegów
Typ: V6 Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.5 Rok produkcji: > 2006
witam chce wymienić olej w skrzyni biegów i nie wiem ile mam go wlać bo wszędzie pisz że wchodzi 8l a zleciało tylko 3,5l za poradę z góry dziękuje.pozdrawiam
maciej: mały retusz tematu
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pią Gru 03, 2010 01:08, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Sob Gru 15, 2007 13:57 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
witam
ja silnik CDT i nie wiem czy to jest jakas roznica ale u mnie trzeba bylo wlac dokladnie 4.3l /4,4l gdy mialem mniej lub wiecej spalanie mi wzrastalo i na pewno negatywnie na skzynie to wplywalo
ps. juz gdzies byly posty na ten temat...
pozdrawiam
_________________ Był R75 CDT 2.0 2001r. automat sedan, jest R75 Tourer CDT 2.0 , 2001r.
Chyba 4.5 litra ale nich inni to zweryfikują. Ja też mam pytanie a co będzie jak zleci tylko z 3.5 jak u kolegi ? Następne można przelać automata czy jest tAM KOREK przelewowy ??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum