Wysłany: Czw Sty 24, 2008 21:00 [r 214 96r ] co potrzebne do montarzu centralnego zamka
Tak jak w temacie jakie czesci musze zakupic aby zamontowac oryginalny centralny zamek z roverka ... tzn czy tylko silowniki i sterownik czy moze jeszcze jakies dodatkowe czesci ?
i czy zestawy z allegro standardowe do roznych aut beda godne ?
SPAMU¦
Wysłany: Czw Sty 24, 2008 21:00 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
mam piloty od immo , beda pasowaly ? czy nie trzeba zmieniac zamkow ? i jeszcze pytanko czy te silowniki bardzo roznia sie od tych z allegro ? gdzie znajde zdjecie golych drzwi od roverka ?
wlasnie dzwonilem do kolesia ktory sprzedaje czesci do rovera i powiedzial ze aby zalozyc centralny zamek to trzeba zamki wymienic bo w nich sa zamontowane centralne zamki ?
czyli jak wloze spowrotem wkladki zamkow moje to kluczyk zostaje a te zamki tylko podlaczyc pod alarm ? bo piloty do immo mam ?
lukasz2002, w sumie to może być tak, że wystarczy tylko podmienić zamki.
Trzeba tylko zadać pytanie, czy centralka alarmu w aucie bez centralnego zamka jest taka sama jak w aucie z centralnym zamkiem... Nie mam pod ręką EPC i nie mogę sprawdzić.
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum