Wydaje mi się, że w zamku klapy - tak jak w tylnej klapie, ale ten mi zawsze działał, więc nie sprawdzałem.
Jak nie zapomnę to się przyjrzę.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Dziwne bo ja mam w tej chwili 3 Roverki, jeden 96 IV i mam syrenę 10W, drugi 97 X i mam syrenę w tym samym miejscu tylko troche inną 10W, i rok 99 i tez mam syrene w tym samym miejscu tylko że 20W...
Ciekawe...
Miałem 2 niemodyfikowane R623 '95 i alarm był zawsze podłączony pod klakson.
Nie żebym Cie straszył ale kupiłeś go w komisie o nienajlepszej opinii. Mam nadzieje ze twoj jest ok. Ogladalem tam pare autek (w stanie idealnym) ktore okazaly sie strychlinami (odpicowanymi)
_________________ Sentyment do r200 silverstone pozostanie na zawsze...
Cytuj proszę wiadomość, do której się odnosisz, bo to wygląda teraz jakbyś do mnie pisał (bezpośrednio pod moim postem, bez cytowania), a ja żadnego auta w komisie nie kupowałem.
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum