Wysłany: Czw Mar 06, 2008 00:13 [R200 sd 98] linki hamulcowe
Witam,
Mam wileki problem szukam juz od miesiacy linki hamulcowe do mojego Roverka sd z 1998 i nigdzie tego dostac nie mozna, maja w katalogach ale jak chce czlowiek zamowic to nagle nie ma nigdzie dostepnych
i tak sobie myslalem czy by nie podeszly linki z Hondy Accord `98 rowniez diesel.
Czy moze ktos wie gdzie mozna by je bylo dostac oproc zamowienia do accord'ki
Dziekuje
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
SPAMU¦
Wysłany: Czw Mar 06, 2008 00:13 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
hehe.. tez juz jedna w mojej okolicy znalazlem ale hamy jakos nie chca dorobic prosze juz ponad miesiac czy juz zrobili i dalej nie ma, wiec szukam az gdzies znajde
Ale poszukam na forum moze jakas inna bardziej kompetenta firma sie znajdzie.
Dziekuje
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum