A nie ma jakiejś takiej opcji w Polsce dać to sobie jakoś w papery wpisać ze zostało sprawdzone
W Niemczech jak się ma tak, jak na zdjęciu, to za 50€ można jechać do TÜV i potem tobie wpiszą w papierki i dostaniesz zaświadczenie i that's it. Zostaje to legalne
Nie ma Rzeczy Pospolitej tez takiego czegoś
Bo jednak tych felg nie sprzedam, patrzyłem trochę po sieci, wiec takie felgi idą komplet plus opony za 900zl lub nawet za 800zl, tak ze bieda.
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
Poważnie Nie ma takiej opcji w Polsce, dziwne w takim kraju gdzie wszystko się da załatwić
Skiba napisał/a:
W Polsce wszystko można ja znam ludzi co mają przednią (czołową) szybę przyciemnioną folią i jeżdżą i przeglądy przechodzą
No przegląd to raczej pikuś przejść Ale mnie bardziej interesuje czy by się Panowie in BLUE przyczepiali. To ze tacy jedzą to ja wiem, ale pytanie ile razy ich police-majstry zatrzymują
No nic, trudno się mówi, jak się nie da legalnie to i tak sobie zamontuje te dystanse 25mm. Najwyżej będę miał problemy. Zrobie zdjęcia jak to będzie wyglądało może nie az tak tragicznie jak na tym zdjęciu od kolegi z Niemiec. Tylko to dopiero gdzieś w maju.
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
hehe.. będę musiał pojechać sie spytać, musi to sie jakoś dać. Ciekawi mnie to teraz.
Czemu od razu musi być przegląd na lewo Jeszcze nigdy nie miałem przeglądu na lewo robionego, bo nie lubię takiego czegoś, chce wiedzieć ze cos jest nie tak i jak to można naprawić. Po to to w końcu jest.
Pomógł: 8 razy Dołączył: 14 Maj 2007 Posty: 156 Skąd: Osiek k/Oświęcimia
Wysłany: Pon Kwi 07, 2008 09:20
W niektórych autach zakładają pakiety RS ,które poszerzaja nawet o kilka cm błotniki i progi .Ale nie wiem,czy R200 ma coś takiego.
Pozostaje jeszcze kwestia wyglądu.Ale to już jest rzecz gustu.
No o takim czymś juz właśnie słyszałem na niemieckim forum jakoś "BÖRDLEN" to się nazywa. Ale potem widziałem zdjęcia i w Roverk'u by to cały wygląd zepsuło
Chyba zorbie najpierw tak, ze sobie z drewna taki adapter 25mm grupy wytnę i na to Alu'sy przykręcę i zobaczymy jak strasznie to będzie wyglądało z tym wystawaniem. I potem zadecyduje czy kupić te adaptery i się pojadę zapytać na stacje przeglądu jak to z tym jest.
Bo mi szkoda jak coś te felgi oddać za 800zl
Ale to gdzieś w maju jak będę znów w Polsce.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum