sorrki ze w tym dziale ale nie znalazlem innego odpowiedniejszego dzialu. W dziale faq nie ma niestety nic na temat serwisow rovera poza krajem .A tez sa fascynaci Roverkow Czy ktos moze polecic jakiegos sprawdzonego mechanika/serwis, majacego doswiadczenie z ta marka w Irladii ? - z gory dziekuje
Ostatnio zmieniony przez piter34 Pon Kwi 21, 2008 11:59, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Kwi 16, 2008 20:35 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Martins Dundalk Ltd
Ramparts Road
Dundalk
Co Louth
042 9335514
Osobiście nie miałem jeszcze przyjemności z żadnym z wyżej wymienionych, ale niedługo wybieram się do Ryans Garage w Dublin 15, więc napiszę jak było...
Martins Dundalk Ltd
Ramparts Road
Dundalk
Co Louth
042 9335514
Osobiście nie miałem jeszcze przyjemności z żadnym z wyżej wymienionych, ale niedługo wybieram się do Ryans Garage w Dublin 15, więc napiszę jak było...
Pozdrawiam
masz ode mnie wielkie thx.:) ja raczej w kildare. Dzis jade do jednego z nie wymienionych powyzej ale sprawdzonego ze ma doswiadczenie w roverkach. Po powrocie podziele sie doswiadczeniami. Raz jeszcze macham radosnie do administracji w sprawie utworzenia w dziale faq ,pozycji warsztaty/sklepy "zagraniczne"
AkUu [Usunięty]
Wysłany: Sro Lis 05, 2008 14:55
witam
gdzies czytalem ze w Dublinie dobra opinie ma ten na Blanchardstown Ryans Garage
kupowalem u nich uszczelke do kolektora ssacego i pod miche olejowa
spoko obsluga, sprowadzili mi uszczelke z dnia na dzien z uk takze zadowolony bylem
jak mechanicznie nie wiem, na szczescie nie mialem "przyjemnosci" sprawdzac
Ryans Garage w Blanchardstown D15 mialem okazje sprawdzac tylko przy okazji robienia malego serwisu... wymiana oleju, plynow, zarowek, ustawienie swiatel, sprawdzanie zbieznosci itd... Wrazenia bardzo pozytywne ... nie liczac Pani na wejsciu, ktora sprawia wrazenie, ze klient to zlo
Cenowo wypada srednio. Mozna znalezc tansze miejsca, ale czasem dla spokojnosci lepiej oddac Rovera w miejsce, gdzie sie na nim znaja...
Mam to szczescie, ze oprocz wymiany materialow eksploatacyjnych nic sie z roverkiem nie dzieje, wiec nie mialem okazji ich sprawdzic pod katem powazniejszych napraw.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum