_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
tom214Si [Usunięty]
Wysłany: Wto Kwi 22, 2008 23:23
tak sobie pomyślałem, że można by było użyć papieru toaletowego (takiego bielszego), wzdłuż krawędzi podkleić taśmą klejącą, no bo koszt żaden, kolor OK i szerokość pasków też w porzo - a z daleka nikt by się nie skapnął
kiedys w stanach jednemu koledze tennis pro z miami na odjezdzie zrobilismy numer ze mu z papieru wlasnie zrobilismy takie pasy + kilka innych dorbiazgow - jak miejsce parkingowe wyznaczone jakas 100 pileczek tenisowych , baloniki na wycieraczkach itp itd siedzielismy w krzakach wieczorem jak walizki poszedl ladowac i jego pierwsza reakacja byla WTF ^%^!$#^!$^ , a potem to juz sie smial przez kilka minut
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
może dlatego, że te pasy kojarzone są z typowa sportowymi autami, a marka ROVER raczej jest dystyngowaną, dostojną
i te pasy pasują do ROVERka jak ... nie powiem co (moim zdaniem oczywiście )
_________________ zanim się wygłupisz polecam: nasza strona główna, techniczny FAQ, forumowa szukajka, punkty pomógł ...
Nie podobają mi się te pasy. Moim zdaniem takie coś nie pasuje do tego modelu. Ale to jest oczywiście kwestia gustu Najważniejsze jest to, że Tobie podoba się taka ozdoba Twojego Roverka
Kozik... hmm... chyba też nie zdecydowałbym się na takie "upiększenie" . Ale ja jestem w ogóle zdecydowanym przeciwnikiem nadmiernego tuningu niefabrycznego. Dla mnie maksimum to ładna felga (w rozsądnym rozmiarze), dyskretnie przyciemniona szyba i gustowna końcówka wydechu Na upartego minimalnie obniżone zawieszenie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum