Podziękowania dla najlepszego taksówkarza R200 w ZG - xROnxa. Oczywiście przejazd z wybornym towarzystwie Izy i jej koleżanki Karoliny do podziękowań dołącza się właściciel uboższej wersji Rovera - Hondy Civic - Tomek - UFO - Newton - Tost
_________________ pozdrawiam Skiba
SPAMU¦
Wysłany: Sro Maj 14, 2008 23:40 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Jeśli nie przeszkadza wam towarzystwo Opla Omegi na zlocie to prosze mnie powiadomcie o spotkaniu. Choc oczywiście bede sie w miare starał śledzić temat. Po pierwszym spotkaniu strasznie spodobało mi się wasze towarzystwo, ale jakimś cudem nie udało sie jeszcze tego powtórzyć ( ja z tej grupy "+friend edka" - spóźniony )
przeszkadzac nie bedzie o ile mnie pamiec nie myli miales zalatwic mi jakies zlecenia z zakresu projektowania wnetrz
ale jak cos bedzie to bedziemy tutaj pisac
kto? ja?
dobra, coraz częściej mnie indagujecie to nie będę udawał że nie doczytałem
Odp. brzmi: w swoim czasie A całkiem serio to pewnie od jesieni. Przyczyn nie podam
miales zalatwic mi jakies zlecenia z zakresu projektowania wnetrz
Ja nie wiedziałem że to teleturniej na czas Nic się nie bój jeszcze zdążę ci coś załatwić. Ja byłem u koleżanki na grillu (trzeźwym) a teraz ma ochote na jakiegoś drina. Postaram sie pilnować tematu tylko mój sprzęt jest taki powolny że często go nie włączam by się nie złościć
jasiu87 [Usunięty]
Wysłany: Wto Maj 27, 2008 12:54
Dobrze że nie wchodzę w szowinistycznie, regionalne, animozje a to tylko dlatego, że mój brat studiuje w Zielonce Moze przyjadę kiedyś na spocik
Ostatnio zmieniony przez Brt Wto Maj 27, 2008 17:16, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum