Da się takie coś załorzyć do roverk-a? Z tym że alarm chyba wyje przez klakson. Nie będzie to kolidować w jakiś sposób. Zależy mi żeby i klakson i alarm działał.
Zakładał ktoś coś takiego.
SPAMU¦
Wysłany: Pią Cze 27, 2008 14:16 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Chciał bym odświeżyć temat. Kupiłem klakson w sumie to coś takiego:http://www.allegro.pl/ite...per_jakosc.html
I w zestawie dostałem jakiś przekaźnik (taką kostkę jak na zdjęciu w linku aukcji) tylko nie wiem po co on i jeśli jest potrzebny to gdzie go zamontować? Wiecie może czy jest to potrzebne?
No i jeszcze muszę jakieś wtyczki kupić żeby wyciąć stare z roverka i wstawić coś co będzie tu pasować
No dobra a muszę go zamontować czy ten który jest w roverku starczy bo z tego co słyszałem to jest bo rover seryjnie ma montowane 2 klaksony. No i u mnie wiszą 2 kable
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum