Pomógł: 6 razy Dołączył: 12 Kwi 2008 Posty: 111 Skąd: Kraków
Wysłany: Wto Lip 15, 2008 21:02
Jestem szczęśliwym posiadaczem Pioneer'a DEH-2000MP, co prawda mam go niewiele ponad miesiąc, ale sprawuje się bardzo dobrze. W trasie nigdy nie zgubił mi żadnej stacji. Ludzie narzekają na małe przyciski przy pokrętle, ja jednak w rzeczywistości używałem je tylko przy początkowym szukaniu stacji, więc nie jest to wielki mankament. Jakość dźwięku na bardzo dobrym poziomie. Ogólnie jestem zadowolonym użytkownikiem tego modelu.
W formie sprostowanie, ten model nie posiada dżojstika, posiada jedynie pokrętło głośności którym zmieniamy też źródło muzyki. Nie ma także możliwości zmiany koloru podświetlenia, jeżeli chcemy inne można zastanowić się nad modelami DEH-2020MP i DEH-2000MPB, różnią się tylko kolorem podświetlenia. DEH-2000MP jednak najbardziej pasuje kolorem do podświetlenia mojego R200.
Nad Sony CDX-GT23 też się zastanawiałem, ale wydawał mi się jakiś taki za bardzo "plastikowy", rzecz gustu.
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lip 15, 2008 21:02 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Homi a jaki masz kolor podświetlenia? Bo ja właśnie dzisiaj zakupiłam to radyjko
PIONEER DEH-2000MP Ja kupiłam z czerwonym. Stwierdziłam że najbardziej będzie pasował. Dokładnie identyczny jak na zdjęciu w pierwszym poście. Narazie muszę go przetestować, ale myślę że będzie ok Jakoś tak mi się spodobał to kupiłam, dodam tylko że stare radyjko mi się popsuło, a bez radia to tak dziwnie... przynajmniej mi. Pozdrawiam
Pomógł: 6 razy Dołączył: 12 Kwi 2008 Posty: 111 Skąd: Kraków
Wysłany: Nie Lip 20, 2008 17:04
DEH-2000MP, czyli czerwone podświetlenie i białe literki na wyświetlaczu, takie jak na zdjęciu w pierwszym poście. Takie zestawienie najlepiej według mnie pasuje do podświetlenia w R200.
Gratuluję zakupu, mam nadzieję będziesz równie zadowolona jak ja.
Kupilem SONY CDX-GT23, zalozylem i jestem bardzo zadowolony.
Jedynie co, to przy niektorych stacjach radiowych (np RMF FM) mam szumy... Nie wiem czy to nie sprawa anteny, bo przewod antenowy nie ma ekranu - po prostu grubsza linka miedziana...
Tak jak wczesniej pisalem, we wnece na radio byly 3 kostki, a nie 2. Ta trzecia jest inna niz te dwie pozostale i przylaczone sa do niej 2 kabelki... Ktos ma pomysl co to moze byc?
Elo jak się wszyscy chwalą to ja też. Od miesiąca użytkuję Sony CDX GT 424U. Kosztował w sumie niewiele, al jestem bardzo zadowolony z niego. Dobra moc, czysty dźwięk, ciekawe funkcje jak USB i AUX oraz sterowanie subem. Dla mnie jedynym mankamentem tego radyjka jest troszkę niewygodna w użytkowaniu gałka głośności.To na razie tyle nie dogodnień jakie zauważyłem. Teraz czekam już tylko na skrzynkę i wzmacniacz,aby w pełni wykorzystać jego możliwości. Pozdrawiam.
_________________ Nigdy nie jest tak źle, aby nie mogło być gorzej....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum