jak tylko skończę pracę i będę w domu to zerknę na te pliki na płytce (nie pamiętam ich) i Ci wszystko powiem ... chyba, że któryś z kolegów mnie uprzedzi
_________________ zanim się wygłupisz polecam: nasza strona główna, techniczny FAQ, forumowa szukajka, punkty pomógł ...
jeśli dobrze pamiętam to otwierasz program plikiem MGRover.htm ...
pamiętaj, by przed uruchomieniem koniecznie cofnąć datę w komputerze oraz by ten plik otworzyć w Internet Explorer
_________________ zanim się wygłupisz polecam: nasza strona główna, techniczny FAQ, forumowa szukajka, punkty pomógł ...
W nawiązaniu do EPC penie zrobie off topa jak napisze, ze strzeliła Ci poduszka.
Wymieniasz, jedziesz do serwisu pompujesz i jeździsz dalej... W Krk pompę do napełniania ma Pan Midowicz na Krzyżtoporskiej
A teraz off top...
Notabene nie wiem jak nazywa sie serwis na Jubilerskiej w Warszawie ale nie polecam tam jeździć
Klient zakupił ode mnie 4 poduszki i Pan na Jubilerskiej stwierdził, że z 4 pasuje tylko 1 no to się Klientos wkurzył i powiedział, że przyjedzie do mnie wymienić (350km w jedną stronę) jeśli twierdze, ze pasują... No i przyjechał tylko po to żeby zobaczyć ze jednak pasują.
Podłożyliśmy drewniane klocki i jakoś się udało dojechać z małym problemem bo w drodze do warsztatu pana Miodowicza wysiadł alternator. Pana Miodowicza już znamy bo pompowaliśmy już raz u niego zawieszenie. Najpierw będzie rozezanie bo właściwie tak nie wiadomo co nawaliło. Chciałem w katalogu części znaleźć nazwy elementów na wypadek gdybym musiał je załatwiać za granicą.
Podłożyliśmy drewniane klocki i jakoś się udało dojechać z małym problemem bo w drodze do warsztatu pana Miodowicza wysiadł alternator. Pana Miodowicza już znamy bo pompowaliśmy już raz u niego zawieszenie. Najpierw będzie rozezanie bo właściwie tak nie wiadomo co nawaliło. Chciałem w katalogu części znaleźć nazwy elementów na wypadek gdybym musiał je załatwiać za granicą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum