Witam
Pochodze z Tarnowa, jestem mechanikiem, posiadam samochód marki Rover 827Si. Na forum zarejestrowałem sie bo jest to chyba największa skarbnica wiedzy na temat tych samochodów. Autko zakupiłem początkiem tego roku, ale szczerze mówiąc spodziewałem sie czegoś więcej. O ile do Hondowskich częsci nie mam zbyt wielkich zastrzeżeń, to juz Anglicy swoimi konstrukcjami sie nie popisali.
Poszukuje wszelkich informacji, serwisówek, instrukcji do ww. modelu w języku polskim. Jakby ktoś coś wiedział na ten temat to byłbym bardzo wdzięczny za pomoc.
SPAMU¦
Wysłany: Nie Lis 09, 2008 22:13 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Witaj. Taki dzial dostepny jest na www.roverki.pl, ale wiekszosc materialow dostepna jest dla klubowiczow. Wszystko oczywiscie po zalogowaniu. Jesli nie rejestrowales sie na stronie, a tylko na forum to musisz to nadrobic, bo bazy nie sa zsynchronizowane
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Zarejestrowałem sie też na stronie głównej forum, ale żeby pobrać pliki trzeba mieć status klubowicza.
Nie można jakoś normalnie wrzucić te pliki na serwer i podać linki na forum
A tak na serio, to jak wchodze do działu download dla klubowiczów to pojawia sie taki napis:
"Nie jesteś Klubowiczem, lecz Sympatykiem. Pliki znajdujące się w tej kategorii mogą być pobierane wyłacznie przez użytkowników serwisu mających status Klubowicza. Opłać składkę! Warto "
No widzisz... z tego wynika, ze ja oplacilem skladke i jestem klubowiczem, bo sie loguje, wchodze do tego dzialu i nie mam takiego komunikatu jak Ty.
Oplac skladke i bedziesz klubowiczem tak jak ja, a czy warto... hm no mnie sie oplaca.
A mojego hasla Ci nie moge podac, bo jest moje i jest bardzo tajne
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Ok, zapłacić pare złotych to nie problem, tylko komu, gdzie i czemu tak dużo Gdzie jest jakiś numer konta albo co
Troche chu**jowo "macie" to zorganizowane
Eee nie narzekaj dla mnie bomba, dla chcącego nic trudnego wszystko jest opisane na stronie tylko trza poszukać. Chyba że ktoś Ci podpowie gdzie tego szukać ja dopiero zaczynam więc dużo nie wiem:P
Ok, znalazłem, minimum 40zł na rok, więc tu pojawia sie moje pytanie:
Od razu mówie, nie chce być żadnym klubowiczem. Zależy mi na tym tylko, żeby zapoznać sie z tymi plikami i ściągnąć co mi potrzebne.
Nic sie nie da zrobić
Żeby nie było, że klub to zuooooo to informuję że w dziale dla Klubowiczów są instrukcje obsługi do R800 po polsku i angielsku i opis wtrysku benzyny stosowany w silnikach V6 od hondy. Jakby kolega poszukał, to znalazłby link do RAVE i tam jest "to i owo" do serii 800.
http://www.roverki.pl/mod...ies=Technika#30
PS. Też nie podam swojego hasła i nie wyślę mailem owych instrukcji
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum