Mam to samo radio, spokojnie polecam. Mi brakuje tylko zapamiętywania stacji radiowych. Wygladem nie zabija, wyświetlacz bieda tylko jeśli ktoś nie wie to w dobtym sprzęcie audio można wyłaczyć kompletnie wyświetlacz a czemu? Bo odzwierciedla się to na jakości dźwięku Mi to radyjko pasuje bardzo. Pod skrzynią JBLa 1000W miodzio
JVC, Alpine też pasi.
Omijaj BLAUNPUNKTA I MAGNATA
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Ostatnio zmieniony przez RoBBoD Pią Lis 07, 2008 08:26, w całości zmieniany 1 raz
Masz rację. Tą firmę lepiej omijać szerokim łukiem. Blaupunkt natomiast radzi sobie nawet. Co ciekawe w rankingach stoi wyżej niż JVC. (konkretne modele oczywiście)
_________________ -Nigdy nie rozmawiaj z idiotą.
Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.-
Mam tego deha-4000ub powiem Ci tak jest spoko ALE wejście pod wzmacniacz posiada filtr górnoprzepustowy przez co możesz nim sterować jedynie subem. Wyjście usb jest z przodu od strony pasażera przez co kumpel uszkodził mi wtyczkę w pendrivie, całe szczęście wymienili na nowego Ogólnie radyjko dobrze gra i nie żałuje zakupu. Aha jeszcze jedno ale, jak masz mokre paluchy to ciężko jest regulowac głośność
Mam tego deha-4000ub powiem Ci tak jest spoko ALE wejście pod wzmacniacz posiada filtr górnoprzepustowy przez co możesz nim sterować jedynie subem. Wyjście usb jest z przodu od strony pasażera przez co kumpel uszkodził mi wtyczkę w pendrivie, całe szczęście wymienili na nowego Ogólnie radyjko dobrze gra i nie żałuje zakupu. Aha jeszcze jedno ale, jak masz mokre paluchy to ciężko jest regulowac głośność
blad trzeba wejsc w dodatkowe menu i zmienic z tego co pamietam trzba prztrzymac wcisnieta galke. Wszystkie pioneery nowe maja dodatkowe menu ale nie wiem jak dokladnie sie w nie wchodzi, w przypadku 5700 trzeba zrobic jak napisalem
_________________ Sentyment do r200 silverstone pozostanie na zawsze...
Wysłany: Nie Lis 09, 2008 11:41
Ja w zeszłym tygodniu zminiłem radyjko. Miałem jakiegos Blaupunkta z nawigacją i zmieniłem je na nie drogie JVC (ok. 250zl). Rożnica w jakości dżwięku jest duża na korzyść JVC. Jeszcze głośniczki trzeba zamienić na HELIXY
ja za 250 kupilem kd-sh77r rodzynek, ma brata z mp3 kd-sh909r oba mozliwosciami,(4v wyjscia, aktywna zwrotka z pelna regulacja, pelna elektryczna winda) a przedewzystkim jakoscia zjadaja wszystkie nowe do 500-700zl
I co najważniejsze padające lasery i to więcej niż często. Sam polowałem na 909 i znalazłem fajną sztukę na aledrogo ale po telefonie do sprzedającego wyszło, że laserek był robiony. Odpuściłem.
_________________ -Nigdy nie rozmawiaj z idiotą.
Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.-
I co najważniejsze padające lasery i to więcej niż często. Sam polowałem na 909 i znalazłem fajną sztukę na aledrogo ale po telefonie do sprzedającego wyszło, że laserek był robiony. Odpuściłem.
tak jak w r HGF
Pomógł: 63 razy Dołączył: 10 Sie 2007 Posty: 1453 Skąd: Busko-Zdrój
Wysłany: Pon Lis 17, 2008 19:02
A ja polecam takie: http://www.allegro.pl/ite...eh_p4900ib.html
Trochę ono droższe niż 300zł, ale dźwięk krystaliczny, obsługa też przyjemna, brakuje tylko ubslugi USB, obsługuje iPod'a. Ale ja nie dysponuję takowym
Napewno nie polecam VDO Dayton...
_________________ >lepiej głupio zapytać, niż mądrze coś spie....lić<
A co byście powiedzieli o takim radiu: ALPINE CDA-9884R ?
Mam w aucie stare JVC, ale chciałbym za niedługo zmienić na coś nowszego, przede wszystkim z mp3 i portem USB, bo najwięcej tego mam, i USB dawałoby spoooro wygody;)
Wiem że być może to nie najwyższa półka, ale też nie o taką mi chodzi. Bezwzględnie chciałbym się zmieścić w 800zł, choć to już dla mnie mocno dużo:/ A nie oczekuje że w aucie filharmonii...
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Ja ostatnimi czasy celuje w ALPINE CDE-9880R nie wiele różni się od ALPINE CDA-9884R
9880 mp3, USB, iPOD, 2kolory podświetlenia
9884 mp3, wma, Bluetooth, USB, iPOD Ready, 4 kolory podświelenia
9880 tańszy o jakieś 2stówki
_________________ NIE POTRAFISZ PRZECZYTAĆ TEGO TEKSTU, WCIŚNIJ Ctrl +
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum