Wysłany: Pią Lis 21, 2008 22:52
Jak dzis sie zima zjawila i zaczal padac snieg przy +6 w powietrzu, to oddalbym kazde zimowki za komplet porzadnych deszczowych jodelek. Teraz mam zimowki i ledwo Kurdupla utrzymac na drodze szlo
_________________ Naczelny Maruda Kraju.
Heretyk.
SPAMU¦
Wysłany: Pią Lis 21, 2008 22:52 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
a ja dzisiaj na p zero nero latalalem az milo w ta ciapa na przodzie p zero nero letnie a na tyle jakies uniroyal m+s.
Jutro przekladam na zimowki 14 bo szkoda mi felg 17 jakby mi na recznym za bardzo wyjechal
_________________ Sentyment do r200 silverstone pozostanie na zawsze...
Dzis moje R75 dostapiło zaszczytu odpalania poprzez holowanie za Polonezem Caro
A najlepsze było to, że Polonez też prawie umarł w trakcie holu, bo R75 to nie ta liga
Eddek napisał/a:
Ja Poldem holowalem juz Vectre, Primere, innego Polda i wyciagalem powieszonego na skarpie Mondeo Kombi Pold nie taki slaby jak ci sie zdaje
Wysłany: Pią Lis 21, 2008 23:35
No wlasnie cale holowania odwalalem jeszcze starym, 80 KM 1.6 na gazniku poldoroverem, to ja wkurzalem ludzi na A2 i A4 wiszac na zderzakach przy 170kmh
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum