Ja to kupiłem u mnie w mieście w tuning-shopie, jest to metalowa ramka, mocowana na wkręty, cena 35zł. Ale na allegro też są http://www.allegro.pl/ite...ubaru_polo.html z tym że musiał byś sobie zmierzyć czy ta by pasowała bo może być inny rozmiar...
hehe.. A mam jeszcze jedno pytanie do ciebie Ten mieszek to się trzyma na dole na orig. mocowaniu z pod spodu czy jest do tej nowej alu-ramki przymocowany
Bo mi tez pękną jeden uchwyt z pod spodu i to orig słabo trzyma ten mieszek i opada tak dziwnie na doł.
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
Tzn, ja mieszek dałem pod alu ramkę, stare mocowanie też z jednej strony mam urwane, poprzedni właściciel podłożył drewniany klocek i jakoś to hulało, nawet o tym nie wiedziałem dopóki nie zmieniałem gałki Myślę że jak się da pod alu ramkę to będzie to nawet lepiej wyglądać.
No to teraz moje zdjęcia.
Powiem tylko że uciąłem drążek o cały gwint i jeszcze 2 cm.
Poza tym mam jasną mieszke bo planuje obić środkową dolną cześć pod taki sam kolor.
matlacz, WOW Mi się podoba jak coś jasna taka skora Robicie mi tylko apetyt na wymianę A to prawdziwa skora czy sztuczna Jak masz moze z allegro do podaj linka proszę
Podświetlane gałki mi się nie widza niestety Ale kształt gałki perfekt.
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
[ Dodano: Czw Lis 27, 2008 15:40 ] Korczus, W jaki sposób ta ramka jest zamontowana? Ona jest przykręcana?
Z robie taką samą tylko z drewna i okleję okleiną drewnopodobną taką samą jak na tesce.
Pomógł: 1 raz Dołączył: 06 Paź 2008 Posty: 74 Skąd: nie wiem
Wysłany: Sob Lis 29, 2008 14:23
mogłeś sobie tą gałkę wziąć z białym podświetleniem wtedy pasowało by wszystko do siebie dawało ładny efekt, a teraz jak to wszystko obijesz w tym kolorze to tak będzie podchodzić trochę pod wiejski tuning, ale o gustach jak wiadomo się nie dyskutuje..
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum