Remi55, to źle zrozumiałem ostatnią wypowiedź Twoją, w każdym razie żarówki zakupione, zobaczymy co to warte i czy będzie efekt jakiś na plus od standardowych jakie mam w Roverku na obecną chwilę.
Remi55, zobaczymy, mam nadzieję że do soboty do mnie dojdą i przy zabawie z autem wymienie, bo właśnie w sobotę planuje trochę posiedzieć przy autku...
ywis, właśnie na takich jeżdżę. Oprócz tego, że widać wszystko doskonale, ostatnio przed lustrzaną szybą pod marketem zaskoczyła mnie biel tych świateł Świetnie wyglądają
Brt, się kolega nie przyjrzał najwyraźniej Były za to dwie nieksenonowe żaróweczki w środku - do dziś nie wiem co to jest i nie mam nawet żadnych podejrzeń...
ywis, ciężko mi ocenić. Z ksenonami się równać nie mogą, ale dają ładne światło o barwie zbliżonej do bieli, i co najważniejsze - znakomicie oświetlają drogę. Chyba trochę zbyt znakomicie, bo parę osób mi mrugało w nocy (tak, jakbym jechał na długich) (ustawienie względem załadunku prawidłowe).
Ja także borykam się z tym problemem bo jak by nie było coś jest nie tak. Światła ustawiane w stacji diagnostycznej a oślepia co poniektórych.
Jeśli tylko nie masz angielskich lamp, to chyba wszystko w porządku...
Czasem faktycznie światła są za mocne (albo Roverek za niski ) i też mam wrażenie, że mijają mnie samochody na długich.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum