Wysłany: Czw Gru 25, 2008 12:19 [R416] Tylne światła włączają się na postoju
Typ: SLi Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: wszystkie
Faceci! Mam problem który w miarę kompetentnie opiszę.Po przesunięciu przedniego siedzenia[kierowcy]i bez włączonego kluczyka włanczają mi się w Roverku tylne światła,jak delikatnie przesunę w inne położenie światła gasną.Teraz jest pytanie blondynki,możliwe że tam są jakieś przewody iteraz proszę podać jak te siedzenie zdemontować .
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Czw Mar 03, 2011 23:10, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Czw Gru 25, 2008 12:19 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
które tylne światła Ci się zapalają??
światła pozycyjne, czy światła cofania (biale)
jeśli to światła cofania, to trzeba zdjąć osłonę tunelu środkowego i sprawdzić, czy włącznik dobrze się trzyma na miejscu, i przy przesuwaniu fotela nic go tam nie wciska...
jeśli pozycyjne to nie mam pojęcia...
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum