Tak sie naczytalem i napatrzylem na swojego R, ze doszedlem do wniosku ze zolty/pomaranczowy kierunek mi nie pasuje... I teraz mam do Was takie pytanie. Znalazlem na allegro biale kierunki i zastanawiam sie czy istnieje mozliwosc wymiany moich (nazwijmy je) pomaranczowych na takie biale? Kierunek
Tak szczerze warto sie bawic w taka zamiane czy juz lepiej wymienic cale swiatelka. I tu kolejne pytanie na jakie bo ja sie kompletnie nie znam
_________________ Kazdy dzien stawia nowa dziure w drodze... Dajemy rade i omijamy
SPAMU¦
Wysłany: Sro Sty 14, 2009 19:44 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Sro Sty 14, 2009 19:56
przeciez masz okraglaka i tam kierunki sa zintegrowane z przednia lampa (tworza calosc)
poszukaj na forum bo bylo opisywane jak wybielic kierunki w 200
no to tak jak napisał Lechos, nie podejdą Ci te kierunki. to wersja dla kanciaka, masz tu link, w dokumentach jest plik z instrukcją jak wybielić kierunki. http://chomikuj.pl/Chomik.aspx?id=kupakup
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Dzieki bardzo troche zajelo mi znalezienie jeszcze istniejacego linku ze wybielaniem ale udal sie no to teraz tylko znalezc czas zeby to zrobic
dziekowac bardzo
_________________ Kazdy dzien stawia nowa dziure w drodze... Dajemy rade i omijamy
Wlasnie do wybielania. ma ktos R200 z 98 rocznika ciemna zielen i wybielil sobie kierunki? Bo chcialbym zobaczyc efekt jak sie prezentuja przy zielonym autku
Dzieki Brt, co do koloru to nie wiedzialem jak sie nazywa i juz wiem wybielam kierunki a taie pytanie? Jak pozniej ze skladaniem lamp? Chodzi mi o zbieranie sie wody i parowanie?
Pomógł: 8 razy Dołączył: 27 Maj 2008 Posty: 202 Skąd: Wrocław
Wysłany: Sob Sty 17, 2009 13:19
A mój kolega w Toyocie Rav wymieniał silniczek w reflektorze i musiał rozkleić je tak jak my ale nie używał opalarki ani suszarki tylko nalał gorącej wody do dużego naczynia i wrzucił cały reflektor, chwile potrzymał w wodzie i super się podobno rozkleiło cp sadzicie o tym ? jak będę miał czas to chyba tak zrobię bo tez chce wybielić kierunki
_________________ 1,1 mały ale wariat;-) (2 mandaty za prędkość ;-Di jedna stłuczka (szajse);-)
Mi się też strasznie nie podobają te pomarańczowe kierunki, cała biała lampa dała by świetny efekt przy ciemnym aucie, ale mam nowe lampy i boję się je rozbierać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum