Witam
problem polega na tym ze gry ruszam czy to 1 czy wsteczny jak wrzuce sprzęgło i je puszczam i dodaje gazu i samochód się zaczyna toczyc na wolnych obrotach to słychac dziwne klekotanie jak ciągnik...zaczeło się tak dziac od paru dni czy ktos ma podobny problem co to moze byc
SPAMU¦
Wysłany: Pią Sty 16, 2009 18:27 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 50 razy Dołączył: 25 Maj 2007 Posty: 800 Skąd: Ostrów Wielkopolski
Wysłany: Pią Sty 16, 2009 18:41
Popychacze klekoczą... zależy jaki to też jest klekot i z której części on dochodzi bo za równo mogą panewki pukać jak i może być też luźny sworzeń w tłoku i wali. Odpal silnik i przysłuchaj się skąd dobiega, góra/dół.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
nie umiem dokladnie tego okreslic bo jestem w srdku wydaje mi się ze napewno jest to na przeciwko keirowcy ale z kąd dokladnie to nie wiem a moze mi ktos powiedziec z czym to się wiaze
Pomógł: 22 razy Dołączył: 01 Lis 2008 Posty: 508 Skąd: Z Google :)
Wysłany: Nie Sty 18, 2009 22:25
a wlasnie ze to moze byc poduszka.. gdy jest rozwalona silnik ma luz i gdy dodajesz gazu przesuwa sie i powoduje wlasnie szarpanie wiem bo sam mialem uszkodzona poduszke i tez mialem ten objaw:)
_________________ www.dvhk.eu nowe forum nowe mozliwosci
fearless [Usunięty]
Wysłany: Nie Sty 18, 2009 22:31
zapal napisał/a:
a wlasnie ze to moze byc poduszka.. gdy jest rozwalona silnik ma luz i gdy dodajesz gazu przesuwa sie i powoduje wlasnie szarpanie wiem bo sam mialem uszkodzona poduszke i tez mialem ten objaw:)
Dlatego napisałem "raczej" i na "95%"
Chociaż mimo wszystko - jak to poduszka to powinno szarpać autem - jak sam napisałeś (silnikiem) a jak popychacze - to tylko klekot z pod maski.
panowie hehe ja tez jestem pewien ze to na 99% popychacze samochodem nic nie szarpie jest poprostu klekot i nic więcej tak jak pisałem na niskuch czy na wysokich obrotach i czy zimny czy ciepły to ten klekot jest jutro jade do mechanika napisze co on powie moze ze jest bicie koła :PPPP
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum