jeśli nie Maciej ani Kajtek to Rysio bo wszystkie Ryśki to fajne chłopaki
przy imionach często kierujemy się sympatia ja mam na przykład tak ze pewne imiona kojarzą mi się bardzo negatywnie mam parę takich typów które zawsze się sprawdzają ale nie będę podawał bo ktoś się obrazi
Tomasz , Piotr, Krzysztof, Marek -to moje typy jak będę mial syna.ja mam na imię Adam
moja corka ma Ewa ale nie dlatego żeby było adam i ewa ale dlatego że fajne imie, wszystkie Ewki jakie znam są ok, i najważniejsze to dlatego by dziecku było w przyszłości latwiej się podpisywać (nazwisko też mam krótkie)
Sprawa staje sie jeszcze trudniejsza :-(
Faktycznie z nazwiskiem musi grac
Michał Karol Szymański?
Ja mam Włodzimierz i czasem sa problemy ze zmieszczeniem imienia.
Druga sprawa to chlopiec urodzi sie w Belfascie. Imie Włodzimierz calkowicie odpada. Maja problemy z wypowiedzeniem Vladimir. Mowia na mnie Woody
A dwa imiona musza byc bo moja zona ma jedno - EWA. Imieniny w Wigile, calkiem przycmione.
Ale Michał Rover to fajnie brzmi
_________________ --== "Z mądrym człowiekiem to i pogadać ciekawie." ==-- Fiodor Dostojewski
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum