w moim R padło zwieszenie z przodu (amorki i sprężyny) i nie wiem jakie teraz kupić ponieważ auto było tuningowane w niemczech i jest niższe od standardu, słyszałem o zawieszeniu od MG ZR i od R 200 silverstone ale patrzyłem na allegro i nic niema.
Czy oprócz tych dwóch opcji są jeszcze jakieś ?
gdzie można je dostać ?
i jaki jest koszt ?
SPAMU¦
Wysłany: Sro Lut 18, 2009 21:36 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie wiem jak ze sportowymi amortyzatorami ale Jeśli chodzi o sprężyny to :
Jamex czerwone -40/-40 Cena około 350zł.
Eibach bodajże niebieskie -30/-30 Cena około 530zł.
ja mam eibachy; z przodu fabryczne amory z tyłu kayaba, jest twardo i nieco niżej, niżej już bym nie chciał dawać bo nigdzie bym nie wjechał, z tego co słyszałem to przy jamexach jest problem z tyłu bo obcierają koła przy obciążeniu, a one podobno nie są twardsze tylko niższe więc nurkował będzie tak jak nurkuje tylko głębiej
jamexy założyłbym tylko na przód, tyłu w takim wypadku bym nie ruszał.
" Witam, Monroe Reflex 3 lata gwarancji 298zł szt., olejowe 2 lata gw. 187zł szt. Niestety ale Monroe ma tylne droższe od przednich. W razie zainteresowania mogę wystawić aukcję lub można kliknac na tą co jest a ja oczywiscie wyslę własciwe do tyłu, pozdr.
AUTO-CZĘŚCI
ul.Warszawska 24
41-200 Sosnowiec
tel. 032 2949067 w godz. 10-16 pon-pt.
Wikrasc@wp.pl lub SendPol@vp.pl
Promocja na amortyzatory MONROE
oraz produkty firmy MASTER-SPORT
www.e-autoczesci.com.pl "
Te olejowe sa olejowo-gazowe faktycznie troche oklamalem mi wyszedl 360zl komplet z przesylka
_________________ Sentyment do r200 silverstone pozostanie na zawsze...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum