Wysłany: Pon Mar 02, 2009 20:39 Simlock Nokia 5200
Witam co prawda to nie tematyka ale moze ktos bedzie w stanie mi pomoc Otoz musze zdjac simlocka z Nokii 5200 a w serwisie chca sobie za to 50 pln'ow (od razu mowie jestem splukany i wylozenie tej kasy to ostatecznosc wiec szukam czegos tanszego ) Kiedys znalazlem na znanym sobie forum ze mozna sciagnac simlocka z neta tylko nie wiem czy do tej nokii to zadziala... Ma moze ktos takie informacje?
Z gory dzieki za pomoc
_________________ Kazdy dzien stawia nowa dziure w drodze... Dajemy rade i omijamy
SPAMU¦
Wysłany: Pon Mar 02, 2009 20:39 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
50zł to sporo kasy? Proszę Cię... Nawet poniżej 40zł bym to załatwił
zależy jak dla kogo i kiedy - przy telefonie za ~200 to już procentowo sporo, biorąc pod uwagę że z niektórych ściągniesz kodem wygenerowanym w sieci albo w komisie za ~15pln
chociaż wcześniej za zdjęcie blokady z BB5 wołali ponad stówkę
Z tego co mi się wydaje to można kupić kabel (nie pamiętam oznaczeń) i samemu sobie ściągnąć simlock, ja próbowałem z n70, ale mi się nie udało i pupa Musieli mi gentelmenowie z komisu wgrywać wszystko od nowa. Zapłaciłem 90 zł Można się samemu bawić, ale może to kosztować dużo więcej jak ktoś kto się na tym zna to zrobił.
Dziekowac za rady w sumie na forum o telach powiedzieli ze albo turbosim albo komis... jeszcze nie wiem jak to zalatwie ale samemu bawic sie nie chce mialem siemensa i bawilem sie softem i tel poszedl sie... W kazdym razie dziekuje za pomoc
_________________ Kazdy dzien stawia nowa dziure w drodze... Dajemy rade i omijamy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum