ps. zouza dzięki za przejażdżkę i to 2x ^^ i oczywiście dzięki za naklejki : *
haha ciufcia dzieki ze poczekałeś na mnie jak wracaliśmy, ps. ile tys pocisnał jak sie żegnaliśmy na drodze na piekary? ja tam do 110 podgoniłem a Ciebie ani widu ani słychu :D
memphisto, sorry za tą ucieczkę przy wjeździe na DK88
jak się żegnaliśmy to tylko do 130 jechałem
PS. w lusterku nie widziałem nic oprócz twoich świateł, troche oślepiają
bedziesz miał w tygodniu czas to podrzucisz. wieczorami jestem w domu.jak coś to pisz na gg albo pw bo komórka mi padla(nieczytelny wyświetlacz)i widzę ciemnośc
Ciufcia, dzięki za cynk, postaram, się je niżej ustawić, ciekaw jestem, czy z przodu również oślepiają
ps a widać przy załączonych światłach ringi czy są na tyle mocne, że nie widać?
co do naklejek, wczoraj byłem na rudzie na jakimś osiedlu od razu za szombierkami po radio (te co ma dawid ) no i stoją tam jacyś 'miejscowi' patrzą mi na auto z tyłu i mówia 'te z gieksy on jest' hahahah te naklejki mają kolor GKS KATOWICE mam nadzieję, że nim poleci mi kiedyś kamień np na chorzowie przeczytają co tam pisze
[ Dodano: Pon Mar 09, 2009 11:03 ] zouza, ty nigdy nie byłaś straszna, wręcz przeciwnie ! ale twoja jazda już jest straszna
zouza to jest pirat !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum