Nie wiem jak Ty ale ja bym byl sceptyczny w tej materii mianowicie kupisz pilota tego z linka + programowanie to wyniesie Cie ponad 200 zl i nie masz pewnosci czy "w 100% dzialajacy" pilot nie padnie za tydzien:/
A ktos z forum (niestety nie pamietam nazwy uzytkownika) sprzedaje nowe piloty za 200 zl z programowaniem:D
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
200 zł nowy pilot i od razu zaprogramowany?
To mi się podoba
Bo niestety mam dwa kluczyki, ale tylko jeden pilot, więc jak nie daj Boże zgubie to jestem uziemiony...
Jowi sprzedaje używane. Wiem, bo kupowałam u niego. Jak przywieziesz swojego pilota to Ci go zaprogramuje, ale nie wiem ile to kosztuje. Chyba połowę, może mniej. Tylko, że z Białegostoku to szmat drogi... Ale chyba nie ma nikogo bliżej.
A jeśli chodzi o pilota to lepszy 17TN, bo ma większy zasięg (około 5-10m a 3TXB tylko 2-3m).
A wyglądem się nie przejmuj, bo za 20 zł możesz kupić nową obudowę.
Ja też przywiozłam Jowiemu swojego nowego-używanego pilota, ale niestety Jowi powiedział, że nie działa i nie mógł go zaprogramować. Więc uważaj z zakupem.
Ten 17TN właśnie ma ładną obudowę, więc nie ma problemu. A jeśli nie będzie działał to po prostu go odeśle Nie wystawie pozytywa, póki nie otworze tym pilotem swojego samochodu
Tomi [Usunięty]
Wysłany: Nie Mar 15, 2009 11:29 Re: [R25] Pilot.
Krzysi3k5 napisał/a:
Chcę kupić pilot do mojego Rovera 25, rocznik 2002.
Ten 17TN właśnie ma ładną obudowę, więc nie ma problemu. A jeśli nie będzie działał to po prostu go odeśle Nie wystawie pozytywa, póki nie otworze tym pilotem swojego samochodu
ja sie troche przejechalem na sprzedawcach z allegro i powiem Ci, ze to jednak nie jest takie latwe jak Ci sie wydaje...no chyba, ze sie nie obrazisz jezeli stracisz te 80-90zl...
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
U Jowiego pilot (używany ale sprawny) + programowanie + podanie kodu immo (jeśli nie masz) + diagnostyka komputerowa (z kasowaniem błędów) kosztuje 200 zł.
[ Dodano: Nie Mar 15, 2009 14:07 ]
I to cały koszt, żadnego kłopotu z szukaniem odpowiedniego pilota. On Ci da właściwego.
Zapytaj w jakimś markecie na stoisku HARDY - dorabianie kluczy itp. - u mnie w Rzeszowie takie rzeczy robią- kluczyki z immobilaizerem, Ja dorabiałem właśnie - 200zł
[ Dodano: Nie Mar 15, 2009 18:23 ] Krzysi3k5, a u Ciebie jak jest? Pilot masz tylko do otwierania drzwi i alarmu? A immo w czym masz? W pilocie czy w kluczyku?
Skoro bez pilota nie odpala to znaczy, że mam w kluczyku. Chyba wszystkie R 25 mają w pilocie.
Tak jak już wspominałem mam dwa kluczyki (jeden oryginalny, drugi dorobiony), lecz tylko jeden pilot... i jeśli mi padnie pilot to kaput.
Zapytaj w jakimś markecie na stoisku HARDY - dorabianie kluczy itp. - u mnie w Rzeszowie takie rzeczy robią- kluczyki z immobilaizerem, Ja dorabiałem właśnie - 200zł
No to w takim razie chyba trudno będzie dorobić PILOTA w takim miejscu....
Ja chcialem tylko wtracic, ze w koncu rozwiazalem problem ze swoimi pilocikami...od swiat bozego narodzenia jeden nie dizala a drugi padl 2 tyg temu...dzisiaj jakos takos mnie na te piloty wzielo i troche nagialem blaszke trzymajaca baterie co by lepiej stykala...operacji dokonalem na obu pilotach
ide do auta, czary mary hokus pokous po synchronizacji (czyli 4-5 krotnym wciskaniu przyciskow na pale:D) obydwa dzialaja:D hie hie...
Polecam zwrocic uwage na ta blaszke:D
Jestem uradowany i sie czuje jak skowronek:D electronic supersonic panowie
faecd, cenna uwaga. A powiedz w takim razie czy wyłączyłeś immo kodem - skoro Ci piloty padły, czy otwierałeś auto po prostu "z kluczyka" i w ten sposób immo Ci się rozbrajało?
faecd, cenna uwaga. A powiedz w takim razie czy wyłączyłeś immo kodem - skoro Ci piloty padły, czy otwierałeś auto po prostu "z kluczyka" i w ten sposób immo Ci się rozbrajało?
przy nie działających pilotach otwieranie/zapalanie autka z kluczyka nic nie daje. Immo rozbraja się przez pilot lub jak wspominałaś sama przez wykręcenie kodu immo kluczykiem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum