Panna_Migotka,
A jaka była przyczyna zejścia Twojego roverka?
Mój mąż
klekocisz jeszcze dycha, ma nowy zderzak przedni , nowe lampy, wyciągnięty pas przedni, zrobiną łapę, nowy olej w skrzyni biegów,nowe lusterko, nowy przegub prawy ,nowy filtr powietrza,nową linke sprzęgła(poprzednia wymieniana dwa lata temu) nowy akumulator (wieeeelkki), oczekuje na nową linkę od maski i wiele innych nowych rzeczy, w tym wizyta u pana spawacza oraz u kogoś kto potrafi zamontowac chłodnicę.
nie mniej jednak to nie jest juz mój rover tylko zmasakrowane widmo do którego przysięgłam sobie się nie dotykać. Oczywiście przysięgę złamałam bo jednak mi go trochę szkoda no i czasem tez musze z niego skorzystać.Dlatego też jest napisane że nie żyje. Był zmasakrowany do tego stopnia że jak mąż go oddawał do mechanika to mnie okłamał że go sprzedał. Ostatecznie stwierdził jednak że jest goopi, że zajeździł mu kilka kucyków i że go traktował po chamsku, ale go nie sprzeda bo ... przysiągł mu pełen szacun - żaden inny samochód z tej półki by tego co on z nim wyczyniał nie przetrwał.
tak więc klekocisz został, pan mechanik dostał grubo ponad patyka w kieszeń (ale przynajmniej wie jak co w nim zamontować), ja buduje domek a przed domkiem ogródek w którym stanie co?? - wiadomo- najbrzydszy klekocisz w Polsce.
To byłby kot maratończyk... bo to jakies dobre 350km
A tak przy okazji... kiedyś, kiedy wujaszek miał CC 700 (wiadomo, silnik leżący od BISa) tez mu sie kotek usadowił gdzieś w silniku... rano po odpaleniu auta już wiedział, że coś było nie tak... w sumie szkoda kota..
btw Jarek73 - cóż za interesujący avatar, doprawdy, chyba sobie taki zrobię z facetem - wersja kombi
Tam nie ma nic interesującego - co może być interesujące w kobiecie stojącej na tle ROVERA 75?? Jest taka reklama z VW bodajże, gdzie pytają widziałeś kobietę z pumą??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum