Ach, nie mogłem się oprzeć i sobie dzisiaj zamontowałem roletę na tylna szybkę, w takie słoneczne dni jakie teraz idą na pewno się przyda, no i całkiem, całkiem wygląda jakby o klasę wyżej
FOTO:
SPAMU¦
Wysłany: Sro Kwi 08, 2009 17:23 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
BoloSr nie uwierzysz ale kupiłem to w eclerku za 14,99 pln, co do mocowań to wszystko jest w komplecie, i mocowanie dolne przy głośnikach i to w podsufitce na wkręty z kompletu. Bardzo łatwo to wkręcić i nic nie widać a co najważniejsze dobrze trzyma.
greg_szczytno wkręciki bez żadnego wiercenia gdyż wkręcik jest stosunkowo krótki ale grupy i bardzo ładnie wchodzi w wygłuszenie dachu nie robiąc przy tym jakiejś wielkiej dziury. Po zamontowaniu po prostu wygląda jak by było to seryjne wyposażenie.
FOTO jutro będzie, ale pierwsze testy wieczorem zaliczone w 100%, postanowiłem się bujnąć do Wro, mocne zachodzące słońce za mną już się nie odbija w tylnej szybie, a co lepsza żaden cwaniaczek teraz mi nie świecie po oczach z tyłu w nocy. Bo nic się w lusterku nie odbija, co do jazdy wieczorem trzeba się przyzwyczaić ale widać dostatecznie.
Automat to nie jest ale zawieszona niech sobie wisi ja przyjdzie jesień-zima to się zwinie.
Racja na zdjęciach wygląda tak ja mówisz ale po 24h ciągłego rozciągnięcia już nic nie widać. Po prostu mu się ułożyć ale zawsze będą jakieś małe fale, ważne żeby nie był to worek.
hubosza87 ciężko ci będzie taką dostać, ja szukam takie na boczne szyby do tylu lekko ścięte tak jak idzie linia szyby i nie mogę znaleźć nawet na allegro nie ma.
To zapytam o jeszcze jedna rzecz - jaki zamontowałeś rozmiar tzn szerokośc tej roletki. I rzeczywiscie super to wyglada już wiem, że u mnie bedzie coś podobnego.
zainspirowany kolejnym modem kolegi camaro17 postanowilem zainstalowac i u siebie rolete.dodatkowa motywacja bylo sloneczko, ktore swiecilo mej pocieszce w oczka. pol godzinki i roleta zawisla na tylne szybie.oto efekty, troszke slabe fotki bo nie wiedzialem jak to dobrze ujac.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum