Wysłany: Czw Kwi 09, 2009 10:35 [R420] Czy awaryjne wyłączenie immo wyłącza też alarm?
Typ: Di Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1996
Witam
Jeśli np.zgubię pilota i wprowadzę awaryjny kod immo to alarm też się wyłączy?
Jeśli nie to jaki jest sposób na jego wyłączenie nie mając pilota?
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pon Maj 23, 2011 22:01, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Czw Kwi 09, 2009 10:35 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Dzięki uspokoiłeś mnie bo nie dawało mi to spokoju
Czyli podczas wprowadzania kodu immo kluczykiem też się wyłączy bo się go wprowadza zamkiem od kierowcy
mam rovera od poniedziałku i mam pytanie! mam od niego generalnie wszystkie papiery , łącznie z instrukcją, czy możecie mi powiedzieć gdzie ewentualnie mogę znaleźć kod do immo , ponieważ przy zakupie nie otrzymałem go!
mam rovera od poniedziałku i mam pytanie! mam od niego generalnie wszystkie papiery , łącznie z instrukcją, czy możecie mi powiedzieć gdzie ewentualnie mogę znaleźć kod do immo , ponieważ przy zakupie nie otrzymałem go!
jeśli nie masz papierowej karty z kodem podobnej do kredytowej to tylko podłączenie pod komputer T4 cię ratuje i odczytanie nim tego kodu
Wysłany: Czw Kwi 09, 2009 13:40
kryspin69 napisał/a:
gdzie ewentualnie mogę znaleźć kod do immo , ponieważ przy zakupie nie otrzymałem go!
przeszukaj wszystkie papiery ktore dostales przy kupnie. W moim przypadku kod immo podany byl na holenderskiej fakturze kupna-sprzedazy. Musisz szukac kodu 4-ro cyfrowego bez zera.
no i wystarczy mu wtedy tylko kluczyk i odjeżdża
ale pociesza mnie fakt że Roverów nie chcą kraść tylko rabują VW i Audi
[ Dodano: Czw Kwi 09, 2009 15:39 ]
zastanawia mnie jedna rzecz czemu nie sygnalizuje mi prowadzenia błędnego kodu immo a robiłem to według procedury czyli przytrzymałem kluczyk na zamknięciu 5 sekund i później w prawo w lewo w prawo w lewo i na koniec w prawo by otworzyć auto i nic żadnej reakcji
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum