w moim przypadku nick nie pochodzi od imienia (mam na imie Adam, nie Tomek ), ale z zafascynowania pewnym projektem norweskiego black metalu Burzum. Tenze Burzum stworzyl genialny utwor ambientowy o tytule Tomhet. Z norwerskiego Tomhet oznacza pustke (w ciemnowieczu 16-18 to bylo calkiem na miejscu )
memphisto - wzięło się z Counter-Strike'a (oj to były czasy ESL, CB, turnieje haha)
kupiłem sobie buty z firmy memphis i ktoś wpadł na pomysł, aby zrobić memphisTO i tak zostało ale to jest tylko nick forumowy/internetowy na podwórku jest zupełnie inny
no i z tego nicku nazwałem sobie firmę PHU MEMPHIS haha
hubosza od imienia - hubert, mówią tak do mnie znajomi a 87 to data produkcji. kiedyś poprostu bylem hubosza teraz już nie wszędzie dajęradę sie zalogować jako hubosza,więc jest hubosza87
izjawa = iza + zjawa.
zjawa, bo przez 2 tygodnie koleżanka "nie widziała" czym przyjeżdżam do pracy, chociaż nasze auta stały obok siebie na parkingu.... takie wrażenie robią tylko rovery
mój nick wziął się od mojego dziwnego imienia jakim obdarzyli mnie wyjątkowo oryginalni rodzice
A imię brzmi Armand ... dodam , że ani ja ani moja rodzinna nie pochodzi z Rumunii , Węgier itp... ... tylko z Polski
A żeby było ciekawiej jeszcze to po małym tuning mojego imienia i dodaniu sobie kilku literek nick wyszedł jak z telenoweli brazyliskiej , których jestem gorącym sympatykiem
PS. Jak teraz czytam co napisałem to widzę , że jakoś mi się to dziwie niegramatycznie napisało
a mooj się wziął od imienia, że zaczynałem jak w klubie było z 10 osób to nawet username taki (dość w zasadzie popularny) bez cyferek/znaków mi się udało otrzymać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum