Zastanawiam się nad wymianą przednich głośników w moim roverku. Aktualnie w aucie posiadam po poprzednim właścicielu no-name'y o rozmiarze 165. Zastanawiam się nad zakupem Hertz'ów ESK 165, i tutaj pojawia się kilka pytań .
- czy głębokość motażowa w Roverku serii 400 jest wystarczająca do zamontowania ww głośników?
- czy głośniki będą jako tako grały podłączone do Pioneera DEH-3000 (bez wzmacniacza)
- oraz ostatnie, chyba najważniejsze - czy jest sens montować je nie wygłuszając drzwi, czy lepiej zainwestować w coś tańszego (jeżeli różnica ma być znikoma)
Pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Pon Kwi 27, 2009 16:50 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Sam kupiłem sobie ale Helix DB 62.1 ale jak na razie tylko udało mi sie drzwi wygłuszyć i są te moje No-Name głośniki Rovera nie do rozpoznania. Gra lepiej niz bez wygłuszenia
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum