Wysłany: Wto Maj 05, 2009 12:03 [R420 LPG] Szukam dobrego serwisu do R420 pod Warszawą
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: wszystkie
Mam autko rover 400 2.0 benzyna kiedy go kupilem autko nie chodzilo idelanie rowno ale sie tym nie przejmowalem jezdzilem rok czasu na benzynie a potem zalozylem do niego sekwencje LPG samochod chodził nawet rowniej na lpg niz na benzynie tak było przez 1,5 roku teraz zrobilo sie mocniejsze szarpanie na benzynie jak i lpg mysle ze cos jest nie halo z samym silnikiem( cos sie przestwiło lub kucneło) i chcialbym autko ustawic dobrze na benzynie a dopiero potem jechac na ustawinie lpg Problem w tym ze kiedy zadzwonilem do serwisu ECC w Babicach pod Warszawa (ASO) powiedzieli mi że aut z lpg nie ruszaja iz ktos mogl zrobic wciecia w zlych miejscach i dostaje lewe powietrze na co sie bardzo zdziwilem ze ktos odrazu mnie zlał mimo tego ze nie sprawdzil jak pracuje silnik. Pytanie czy ktos z was zna jakis dobry serwis rovera pod warszawą (okolice Grodziska MAz lub dalej) aby mogli mi go sprawdzic i znaleźć przyczne na benzynie??
Dziekuję za pomoc...
Ostatnio zmieniony przez Adrian Pią Cze 24, 2011 19:52, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Maj 05, 2009 12:03 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
English Cars - Mariusz Stanisławski Popularny
Opis: Serwis specjalizujący się w samochodach marki Rover, MG, LandRover. Możliwość podłączenia pod komputer T4.
Adres: ul. Piaskowa 3, Zielonki k/Stare Babice
Telefon, faks: 0508353669
Adres e-mail: mariusz418@vp.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum