No no, prezentuja sie elegancko
Teraz masz "nowe" auto i pewnie az chce sie jezdzic
Zazdroszcze
Zapodaj zdjecia tych konektorkow i przekaznikow, bo szczerze nie bardzo wiem o czym mowisz, a tez mam zamiar zakupic skory.
Chociaz w moim przypadku sprawa moze wygladac troche inaczej, bo w moim aucie maty sa dokladane.
To samo tyczy sie wlacznikow, ktore sa dwustopniowe i umieszczone obok lewarka zmiany biegow.
Takze moze lepszym pomyslem w moim przypadku bedzie po prostu przelozenie moich mat do nowych foteli, co by sie nie bawic za wiele w jakies przerobki?
SPAMU¦
Wysłany: Sro Cze 03, 2009 18:07 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
No no, prezentuja sie elegancko
Teraz masz "nowe" auto i pewnie az chce sie jezdzic
Zazdroszcze
Zapodaj zdjecia tych konektorkow i przekaznikow, bo szczerze nie bardzo wiem o czym mowisz, a tez mam zamiar zakupic skory.
Chociaz w moim przypadku sprawa moze wygladac troche inaczej, bo w moim aucie maty sa dokladane.
To samo tyczy sie wlacznikow, ktore sa dwustopniowe i umieszczone obok lewarka zmiany biegow.
Takze moze lepszym pomyslem w moim przypadku bedzie po prostu przelozenie moich mat do nowych foteli, co by sie nie bawic za wiele w jakies przerobki?
Przekaźniki wyglądają o tak jak na zdjęciu, a zdjęcie konektora mam w pracy to jutro wkleję
pozdrawiam
oczywiście mógłbym zrobić to na normalnych przekaźnikach dostępnych w każdym motoryzacyjnym, czy elektronicznym sklepie, a przewody podpiąć pod inne przewody na złączki (łączniki przewodów), ale jestem "zboczony" i będzie wszystko podpięte tak jak oryginał
Witam wszystkich. Jestem posiadaczem R400 98 1.6. Kupujac auto wiedzialem ze te seryjne fotele to nie wypal, zamarzylem je zmienic. Zrobilem to.
Kupilem na alegro fotele komplet (skora) z MG 45. udalo mi sie je przelozyc, sa super. Warto
Odkopuje swoj stary temat i teraz pytanie za 100pkt.
Czy kanapa w sedanie i hatchbacku rozni sie czyms, poza zapinkami do pasow?
Akurat gosc w ZG ma fotele z sedana za dobra kase i kusi mnie
W ostatecznosci pojade do niego i jak mi sie spodobaja te fotele, to sprobuje na miejscu przelozyc kanape, ale fajnie jakby ktos z gory znal odpowiedz na to pytanie
[ Dodano: Czw Maj 13, 2010 20:01 ]
Podjechalem na szrot, okazalo sie ze siedzisko kanapy w sedanie jednak rozni sie od hatchbacka, oparcia nawet nie sprawdzalem.
Takze jakby ktos na przyszlosc mial taka watpliwosc, to cenna informacja.
A wiec kontynuuje poszukiwania..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum