Ale Nokia E51 fajna sprawa panie BRT-cie no nie Mi się podoba że to Symbian a chodzi jak zwykły sofciak Ja mam kartę SanDisca 2gb a i tak mam tylko 1 dzwonek i niech tak zostanie Bo ten telefon postanowiłem nie zaśmiecać z czasem tylko moduł GPS na BT co by się na wycieczkach rowerowych nie pogubić
_________________ był od 13 Kwietnia Rover 220SD ...
SPAMU¦
Wysłany: Pon Cze 22, 2009 12:52 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Co do E51 hmm mam ją ponad pól roku (nówka z salonu) i raz była już oddawana na gwarancje, sama się wyłancza itp itd, do tego przycisk włącz/wyłącz też się zapadł, co gorsza moja dziewczyna również ma E51 i też juz oddawała bo coś tam padło. Telefon sam w sobie jest bardzo fajny, prosty, funkcjonalny bez zbędnych pierdół itp.
_________________ Bo fruwać jest generalnie nieroztropnie, więc nie pijcie przy otwartym oknie!
U mnie w pracy większość ma E51 i chyba nikt specjalnie nie narzeka.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
I ja mam nadzieje że też nie będe narzekał Tylko co widzę to to ze ja inaczej obsługuje... Wcześniejszą 3500 Clasic to sru sru sru i już jestem gdzie trzeba... a tą to powolutku wszystko zamykam A co chwile sprawdzam czy programy pozamykane
_________________ był od 13 Kwietnia Rover 220SD ...
Ja z zrezygnowałem z abonamentu w Orange na rzec Play i póki co od 1,5 roku nie narzekam. Obecnie jestem w Play Fresh i nikt więcej w życiu nie namówi mnie na abonament
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum