witam,podswietlenie zegarow itd u mnie jest na pomaranczowo,chcialbym to zmienic,w jaki sposob,czy wystarczy zmienic kolory zarowek,czy jest tam jakas folia czy kolorowy kapturek?chodzi mi konkretnie o zegary za kierownica,przycisk obiegu wewn.i ogrzewania tylniej szyby.pozdrawiam,pokretla powietrza oraz zegarek
SPAMU¦
Wysłany: Sro Cze 24, 2009 14:50 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
naczytałem sie ze glowa boli,i wniosek z tego taki,ze pomaranczowy bursztynek musi pozostac,mozna go ewentualnie delikatnie zmienic wsadzajac czerwona zarowke,szkoda,a tak mi sie marzylo wsadzic biale diody led,bo zarowek pelno do wyboru......
Witam
Panowie mam małe pytanko ,mam problemik z tak zwaną czkawką która mi sie obiawia czasami jak zagrzeje sie silnik, ma takie małe skoki auto jak dodaje gazu albo trzymam równo ,bądź go przydusi i zaraz puszcza ,znacie może taki obiaw mego monstrum,co to może być ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum