Typ: CDTi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2003
wymieniam oponki,w tej chwili mam 195/65 r15 oponiarz poleca mi szersze 205/65/r15 bo ponoc sie lepiej prezentuja i sa stabilniejsze ale oczywiscie sa drozsze Jak myslicie faktycznie warto brac te szersze czy szkoda kasy bo to i tak jeden czort?
Ostatnio zmieniony przez apples Nie Cze 12, 2011 23:35, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Pią Lip 31, 2009 17:45 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
wymieniam oponki,w tej chwili mam 195/65 r15 oponiarz poleca mi szersze 205/65/r15 bo ponoc sie lepiej prezentuja i sa stabilniejsze ale oczywiscie sa drozsze Jak myslicie faktycznie warto brac te szersze czy szkoda kasy bo to i tak jeden czort?
Brać brać brać Ja mam takie jeździ się super.
_________________ www.w-mp3.pl Nie trąb, robię co mogę
dokladnie te pomruki czasem potrafia zaklocic poczucie pelnego komfortu w roverku i relaksu za kierownica w serwisie powiedzili ze poduchy sa troche wyrobione i przenosza drgania do srodka,moze wymienie
dokladnie te pomruki czasem potrafia zaklocic poczucie pelnego komfortu w roverku i relaksu za kierownica w serwisie powiedzili ze poduchy sa troche wyrobione i przenosza drgania do srodka,moze wymienie
Upewnmnij się najpierw czy to one dają ten dyskomfort. ja jeszcze nie szukam. Nie słyszę tego ciągle. Może dlatego nie przeszkadzają mi aż tak.
tylko jak sie upewnic ? Ja na mechanice sie nie znam wiekszosc mechaniorow tu to glaby (ostatnio jeden mi przednia szybe zalatwil ) pozostaje serwis Roverka,koszt tych poduch nie jest ogromny wiec mozna sprobowac
[ Dodano: Pią Lip 31, 2009 20:25 ]
ps. ja tez ciagle tego nie mam ale jak sie pojawi
tylko jak sie upewnic ? Ja na mechanice sie nie znam wiekszosc mechaniorow tu to glaby (ostatnio jeden mi przednia szybe zalatwil ) pozostaje serwis Roverka,koszt tych poduch nie jest ogromny wiec mozna sprobowac
[ Dodano: Pią Lip 31, 2009 20:25 ]
ps. ja tez ciagle tego nie mam ale jak sie pojawi
Jutro rozpocznę nasłuchiwanie i może coś wykombinuje. Na pewno dam ci znać jeśli do czegoś dojde
Ja mam szerokie - 225 i na koleinach jezdzi sie fatalnie. Ciezko utrzymac kierownice. Jedno co moge doradzic to w R75 powinny byc opony asymetryczne lub "zamkniete". Nie wiem czy to dotyczy tylko niskoprofilowych ale tak mi powiedzial "dobry gumiarz". Opony z otwartym bieznikiem beda sie "zabkowac".
_________________ --== "Z mądrym człowiekiem to i pogadać ciekawie." ==-- Fiodor Dostojewski
Ostatnio zmieniony przez Mombrey Pią Lip 31, 2009 20:29, w całości zmieniany 1 raz
Siema, zeby bezsensownie nie zakladac nowego tematu. Jaki w koncu jest oryginalny rozmiar do mojego auta. Gdzies czytalem ze 1.8turbo i 2.5 mialy rozmiar 205/65 reszta 195/65. Szykuje sie do zalupu czegos i stad moje pytanie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum