Ja nie chce forum gdzie nie bede mogl zapytac sie o rade kolegow z forum.
Bardzo nie fajnie bym sie poczul pytajac kolegow o jakis przedmiot wiedzac, ze trzeba uwazac, bo zaraz, ktorys z kolegow mi go buchnie
Tym sposobem samo zalozenie forum jest bezsensowne, skoro nie mozna sie wychylac z nowymi pomyslami.
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Bardzo nie fajnie bym sie poczul pytajac kolegow o jakis przedmiot wiedzac, ze trzeba uwazac, bo zaraz, ktorys z kolegow mi go buchnie
Jeśli zapytasz kolegów to nie sądzę aby któryś Ci podwędził lampy sprzed nosa.
Niemniej jednak, idąc za Brt, są userzy, którym takie świństwo przychodzi bez najmniejszego problemu. Smutne to, niestety.
No i mam nadzieję, że kiedyś dudus87 usłyszy od kogoś - "lajf is brutal"
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
1. lampy kupiłem zanim zobaczyłem temat
2. nie rozumiem, dlaczego nie miałbym kupować - bo ktoś z forum się zastanawia nad kupnem? nadal się zastanawia a lampy na allegro wiszą, mimo mojego kupna.
3. przed kupnem dzwoniłem do sprzedawcy, dowiedziałem się o wszystko łącznie z tym że ma on kilka kompletów tych lamp.
Może najlepiej załóżmy wątek "Co może kupie" i nikomu innemu nie wolno tego wziąść.
hm, nie zdawałem sobie sprawy z tego, że ten temat w międzyczasie się tak rozwinął...nawet z tego że osoba, która mnie uprzedziła okazała się jednym z 'kumpli, którym zaufałem' ...
no przeciez od razu jak kupilem lampy były wystawione kolejne, ta sama aukcja - myslalem ze kazdy to zauwazyl...
ogolnie co do lamp:
brak diod bocznych
u mnie byly diody w ringach
zarowki zle wkrecone, trzeba bylo poprawiac
cholernie ciezko bylo je ustawic, sporo musialem ingerowac w soczewke
jak dzwonisz kupic to mow ze bez paragonu, zostanie cena 250 + 33.5 za przesylke pobraniowa
shao,
OOO sa , za tydzien dam znac jak poszlo polowanie , uzywki ale niedrogie z rozbitka (bity z tylu ) trzymaj kcikuki
Ale ewentualna przywozka dopiero w listopadzie bo teraz mam za duzo gratow ....
Napisz na GG
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum