Wysłany: Czw Paź 08, 2009 17:14 [rover 25 2.0 idt 2003r]kopcił problem z głowy ale nastepny
WITAM wszystkich klubowiczów problemy z czarnymi chmurami mam z głowy wystepowały one gdyż miej wiecej w połowie weża od turbo była dzióra na moje oko jakies 3-4 cm.Mam takie pytanko czy może taK byc żeby ten waż był w połowie był składany to znaczy został przeciety na pół to co było rozerwane zostało obciete ,w środek włożyłem kawałek rurki plastikowej średnicy weża dwie objemki i tyle.AUTO teraz normalnie jezdzi i dymka nie pusci ale mam kolejny problem wczoraj jak robiłem próbe i go pare razy podkreciłem podskoczyła mi temperatura pod czerwona kreske wiatrak sie nie właczył musiałem klima studzic i chce zapytac w którym miejscu jest czujnik do wiatraka i gdzie jest termostat. dzisiaj jechałem w korku i nawet nie drgnie temp.Aha mam jeszcze jedno pytanko w którym miej wiecej miejscu ma byc wskazówka od temperatury żebym wiedział czy mam ja w normie????
SPAMU¦
Wysłany: Czw Paź 08, 2009 17:14 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
WITAM wszystkich klubowiczów problemy z czarnymi chmurami mam z głowy wystepowały one gdyż miej wiecej w połowie weża od turbo była dzióra na moje oko jakies 3-4 cm.Mam takie pytanko czy może taK byc żeby ten waż był w połowie był składany to znaczy został przeciety na pół to co było rozerwane zostało obciete ,w środek włożyłem kawałek rurki plastikowej średnicy weża dwie objemki i tyle.AUTO teraz normalnie jezdzi i dymka
Mozę być tak ale lepsza jest stalowa rura o takiej średnicy niz plastik.
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum