Witam niestety dzisiaj miałem spotkanie z dupą innego auta .... szybko nie było ale niestety bez szkód z mojej strony sie nie obyło . Maska wygięta z jednej strony jest wyżej da się coś z tym zrobić? Jeszcze coś z klimą albo rurka poszła bo syczy (tak jak u ciebie Mix) I czy ktoś posiada lampe przednią lewą i atrape do R200 ? Pozdrawiam Piotr (Jakaś czarne fatum krąży nad mną odkąd kupiłem Erka
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Sro Paź 21, 2009 20:34 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
NEOSSS, baran sie zagapił i ostro zahamował a ja jechałem za nim i go jekko w dupe.. jemu nic a u mnie wygieta/przechylona maska z 1 strony za wysoko z 2 za nisko 1 lampa połamana odblask (do wymiany) druga 2 zaczepy połamane do sklejenia i cała atrapa. Ile byś chciał za te części ? Co do koloru to niby HFF
Żabol ty nie masz pech taki rok po prostu pełno osób miało stłuczki (tak jak wyżej podpisany ) no ale jest już ok będzie dobrze daj zdjęcia to zobaczymy co zmalowałeś ty
_________________ Rover 216 coupe 97r 1.6 16v
Peace and Love
Spoko zabulec... dzisiaj podzielbym Twoj los
Jechalem sobie Modlinska, zjechalem na prawy pas, bo skonczyl sie BUS pas i juz moglem, a przede mnie wjechal nagle bez kierunku typ. Wjechal mi przed maske i nacisnal na hamulec, bo by walna w goscia przed nim... Odruchowo wcisnalem hamulec, abs sie zalaczyl i juz mialem uciekac w slupki gordzace od budowy, ale jakos sie udalo. Za mna Pan w slupki wjechal I tez pewnie bym mial problem, bo bylem z tylu, a raczej o tej godzinie nikt nie zechcialby byc moim swiadkiem, ze on mi wjechal przed "nos"
A narazie zrob co mozesz, poklej lampy... ja mam jakas lampe od starej 200 Violly... tez jest polamana na zaczepach, ale moze Ci sie srodek przyda... nie wiem.
Pozbieraj sobie elementy... maska, itp. i dopiero zacznij solidne naprawy.
Pokaz jakas fotke
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Damy rade 1 lampe juz załatwiłem w 2 musze zaczep skleić i grill kupić a z maską sie zoabczy może się przygnie. Musze zdjąc zderzak i zobaczyc czy wszystko jest całe.
Co do fotek dopiero jutro bo matka auto zabrała
Raptile, współczuję Rozmawialiśmy n/t na gg wczoraj, a ja dopiero teraz zauważyłem ten topic. Jak coś syczy tak jak u mnie, to wskazywałoby na klimę do nabicia Pierwsza sprawa, to zrób porządek z lampami, żebyś mógł bezpiecznie i bezmandatowo dojechać na spota. Przyjedziesz to popatrzymy co się dzieje po zdjęciu zderzaka
No i oczywiście nie przejmuj się. Gorsze rzeczy się zdarzają, choć wiadomo, że R szkoda... Na pocieszenie dodam, że miałem parę lat temu Civic'iem podobną stłuczkę. Fiat 125P nietknięty (przesunąłem mu samoprzylepny odblask pod lampą), a u mnie roztrzaskany grill, pęknięty zderzak i dziura w masce...
Ja mialem taka przygode w styczniu i miedzy innymi dzieki pomocy greg-si, sam wszystko naprawilem...maska nowa, chlodnica klimy i wody do tego wymienilem reflektor, atrape przerobilem na siatke zamiast zeberek a zderzak zespawalem sam i pomalowalem...wizualnie nie jest idealnie ale robione po kosztach aby bylo:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum