Eeeeee jak czytając ten temat myslałem ze naprawde masz parowóz nie auto a to tylko troche ponad standardowe dymienie na 1 filmie to NORMA Na 2 troche za mocno ale nie ma takiej tragedii jak to opisałeś w temacie
Pomógł: 9 razy Dołączył: 25 Cze 2009 Posty: 254 Skąd: Kraków
Wysłany: Pon Lis 09, 2009 18:29
no nie było widać zbyt dokładnie...ostatnio jak ciąłem autostradą 170 w pochmurny dzień to w lewym lusterku widziałem słup czarnego dymu więc sam już nie wiem. Co radzicie? Nie przejmować się? Czy na wszelki wypadek kompresję zbadać, albo może coś innego?
_________________ 'Mówią o mnie, że jestem wariat
ale ja to nieźle ogarniam...':P
To chyba zależy od przebiegu, bo u mnie nie kopci. Trochę dawał dymkiem czarnym przy 4 tys. rpm, ale po wymianie rury od IC jest właściwie perfekt. Przy 4,5 tys. rpm czasem puści dymek, ale baaardzo delikatny, ale przecież nie ciągnę go do takich obrotów
na 1 filmiku dymek ledwo widoczny, na 2gim tez nie jest tragicznie. Znajomego patrol podczas ruszania zostawia za sobą chmurę jak spod T-34 tak że nie martw się.
_________________ Nie gore-tex, a chęć szczera, zrobi z Ciebie globtrotera!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum