Wysłany: Sob Lis 21, 2009 16:16 [R400 2.0 Sdi '98] - posiada ABS czy nie??
Witam ponownie
Od jakiegoś czasu zastanawiam sie czy mój samochód posiada ABS który nie działa, czy też go brak. Przeglądając forum natknąłem sie na posty, które coś mi podpowiedziały.
Konkretnie mówiąc u mnie ABS nie działa, nie świeci się kontrolka, ale przyglądając sie zegarom to widać że kontrolka ABS tak jakby jest - dodatkowo patrzyłem dzisiaj i za akumulatorem posiadam taką dużą wtyczkę z bezpiecznikiem 60V - wtyczka ma opis max 70 V - wyprowadzona jest od niej jakaś zaizolowana wiązka kabli - niestety jest na maxa uwalona jakimś syfem.
Czy można to jakoś samemu sprawdzić - samochód jest sprowadzony z Włoch więc przeszłości tego auta nie ma szans uzyskać
Z góry dzięki za jakąś pomoc
SPAMU¦
Wysłany: Sob Lis 21, 2009 16:16 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
w 620sdi i w 620 z silnikiem 2.0 serii T pompa jest obok akumulatora widoczna może u ciebie jest troszkę niżej i jej nie widać na foto, ale to nie igła jak dobrze obejrzysz komorę silnika to się znajdzie
_________________ Pozdrawiam
Rover 75 V6 obecnie Avensis
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum