tak owszem wszystko pod kolor jak najbardziej ja też będę tak robił a jeśli chodzi o lusterka to proponuję dać od R25 i pomalować pod kolor
ale tutaj nie ma nic pod kolor a lusterka są pomalowane. to nie moja sprawa nie mój samochód nie mój gust ale osobiście wolałbym już mieć czarne niż zwykłe lusterko od 200 pomalować...
bynajmniej na tym zdjęciu to wygląda nie ciekawie ale już mówiłem to moje zdanie i mój gust może mu się podoba tak i tak zostawi to jego zdanie.
_________________ mam dużo części do r200 - zainteresowani pisać bo leży i się kurzy
SPAMU¦
Wysłany: Sro Gru 16, 2009 19:37 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
A mnie osobiscie podobaja sie te zwykle pomalowane;P ale o gustach nie gadamy;) Spojrz na te fotki ponizej..calkiem fajnie to wyglada;p ogolnie ten Roverek jest moja inspiracja do dalszych przerobek;p moze do konca przyszlego roku moj tez tak bedzie wygladal przynamniej w czesci(marzenie)
a ten rover srebrny na zdjęciach co ma 17" od MG to jest na seryjnym zawieszeniu czy jakie inne bo chciałbym do mojego tez takie tylko nie koniecznie chciałbym jeszcze zawieszenie robić... no chyba ze będzie trzeba
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum