Maniaq, ale dlaczego zal Ja na Avatarze bylem w zeszlym tyg, poszedlem tylko dla efektow, niestety w imaxie nie bylo miejsc, a na cyfrowym 3d nie zobaczylem tego co sie spodziewalem (3d owszem bylo, ale tak jakby nie wychodzilo poza ekran), moze dlatego ze miejsca byly za blisko ekranu Z checia pojde jeszcze raz, zeby porownac jak wyglada to w imaxie, tylko poczekam az bum minie i bedzie mozna wybrac sobie sensowne miejsca
Na Ciacho nie pojde niektore opinie mi wystarcza
SPAMU¦
Wysłany: Sob Sty 16, 2010 15:10 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
chodzilo mi o to, ze latwo rodakami manipulowac. tzn reklama i jakies cycki , kobiety o ktorej nawet nie slyszalem zapelniaja kina... i potem powstanie kolejny gniot na tym samym schemacie . jakos mnie to nie przekonuje.
na avatara poszedlem z dziewczem , do imaxa , bo nigdy jeszcze nie bylem w takim kinie to raz, a dwa oglaszano, ze to rewolucyjny film... jak juz pisalem moze rewolucyjnie go krecili, ale na ekranie tego nie widzialem, tzn efekty swietne, ale ... filmu sie nie kreci dla samych efektow i wcale takiej rewolucji nie widizlaem na ekranie, bo podobne efekty juz byly wczesniej.
stawianie avatara i chiacha na tej samej polce to nieco nieporozumienie mowie to na podstawie tego co przeczytalem w necie- bo ciaha nie widzialem , moze sie skusze zeby sie przekonac na TAK lub na NIE
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Ale przeciez reklama jest po to, zeby manipulowac ludzmi
Ja tez w Avatarze nie widzialem nic rewolucyjnego, ale fajnie sie oglada
Na Ciacho poczekam, az wyjdzie na dvd, a pewnie szybko sie pojawi. Ale spodziewam sie, ze bedzie to cos na zasadzie Lejdis, wielki hit a okazuje sie porazka
hvil [Usunięty]
Wysłany: Sob Sty 16, 2010 15:41
no ja tez mam przeczucie ze ciacho bedzie kolejna kopia testosteronu i innych klonow tych samych komedii ze sie nawet ich nieropoznaje ktora to jak zaczyna ogladac. ale avatar to trzeba zobaczyc wlasnie dla efektow:-D
no ja tez mam przeczucie ze ciacho bedzie kolejna kopia testosteronu i innych klonow tych samych komedii ze sie nawet ich nieropoznaje ktora to jak zaczyna ogladac. ale avatar to trzeba zobaczyc wlasnie dla efektow:-D
zgadzam się z Tobą w 100% hvil. Ja widziałem AVATARA w 3D i było ok. Fabuła fajna i efekty ok ( pierwszy raz byłem na filmie, bajki wyglądają inaczej w 3D ) ale oglądając dzisiaj Konomaniaka wiem, że Ciacho będzie słabe (przeważnie moja opinia pokrywa się z Kinomaniakiem ale nie zawsze) a jak się nie pokrywa to odbiega nieznacznie....
Ja na Avatarze bylem w zeszlym tyg, poszedlem tylko dla efektow, niestety w imaxie nie bylo miejsc, a na cyfrowym 3d nie zobaczylem tego co sie spodziewalem (3d owszem bylo, ale tak jakby nie wychodzilo poza ekran), moze dlatego ze miejsca byly za blisko ekranu Z checia pojde jeszcze raz, zeby porownac jak wyglada to w imaxie, tylko poczekam az bum minie i bedzie mozna wybrac sobie sensowne miejsca
Kruchy, za jakieś 2-3 tygodnie chcę jechać do cyfrowego IMAX'a w Łodzi - podobno najlpesze efekty - może się zgramy
Kruchy napisał/a:
Ale spodziewam sie, ze bedzie to cos na zasadzie Lejdis, wielki hit a okazuje sie porazka
.
Lejdis momentami (krótkimi) było śmieszne.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Jeśli chodzi o polskie produkcje, to mi bardzo podobały się dwa filmy ostatnich lat - "Testosteron" i "To Nie Tak Jak Myślisz Kotku". Moim zdaniem dobrze zrobione polskie filmy i dobra obsada i szczerze je polecam
_________________ Lincoln Continental `77 *** M-B 320E *** M-B E500
Kruchy, za jakieś 2-3 tygodnie chcę jechać do cyfrowego IMAX'a w Łodzi - podobno najlpesze efekty - może się zgramy
Jak tylko znajde czas to sie pisze
maciej napisał/a:
Lejdis momentami (krótkimi) było śmieszne.
W kinie zasmialem sie ze 3 razy W domu wylaczylem po 15 min
Mayson napisał/a:
bardzo podobały się dwa filmy ostatnich lat - "Testosteron" i "To Nie Tak Jak Myślisz Kotku". Moim zdaniem dobrze zrobione polskie filmy i dobra obsada i szczerze je polecam
po ostatniej rozmowie na SSB zmusilam sie, zeby obejrzec to po raz 2. i niestety, smiac chcialo mi sie tylko przez moment, ok 10 minut przed koncem (wynik swietny, biorac pod uwage ze film ma ok 2h10m..
Mayson napisał/a:
Jeśli chodzi o polskie produkcje, to mi bardzo podobały się dwa filmy ostatnich lat - "Testosteron"
jak najbardziej
Mayson napisał/a:
i "To Nie Tak Jak Myślisz Kotku".
tu w/g mnie bez szalenstw, ale przynajmniej niezle sie ogladalo
i nadal twierdze, ze chyba szkoda ryzykowac wyjscie do kina na ten film. ja poczekam, az bede mogla obejrzec w domu, a w razie czego wylaczyc
Powiem w ten sposób, jeśli ktoś uważa się za kino maniaka i chce mieć wszystkie polskie filmy zaliczone to niech idzie.
Ale tak jak piszą trochę wyżej, film nie jest tym czego widz by się spodziewał po obsadzie i reklamach.
Zamiast Sherlocka wybrałem ten film i teraz myślę, że źle zrobiłem...
_________________ Lubisz jeździć?To jeździj, ale rób to tak aby inni też mogli czerpać przyjemność z
jazdy.
Poszedlem na ciacho, chociaz kupilem popcorn, cole i nachosy
Nazarlem sie jak swinia... balem sie, ze te opinie powyzej, beda sie pokrywac w 100%, ale nie bylo zle. Faktycznie kilka naiwnych, malo smiesznych tekstow. Sa teksty, ktore mnie rozmieszyly. Obsada aktorska ciekawa, ale nie rozbrajajaca.
Zmuda nie robi wrazenia, Liszowska tez.
Karolak gra wszedzie tak samo praktycznie, a odkad sledzilem 39i5, to jego gra nie zmienia sie w ogole
Natomiast b. podobala mi sie gra "idioty" w wykonaniu Malaszynskiego
Jak zawsze rewelacyjny byl Mecwaldowski, w swoim krotkim, acz niezapomnianym wywiadzie na fotelu ginekologicznym jako, Ciasny Wiesiek
I Bosak tez dobrze sie w role wczul.
Film jest do granic glupawy, ale o to chodzilo.
Poza tym Vega znany ze swoich odjazdów.
No i to chyba tyle.
Film do kina moze niezbyt sie nadaje, ale na DVD go jeszcze sobie raz obejrze
[ Dodano: Sob Sty 23, 2010 23:32 ]
Zaangazowanie p. Barbary z klatki B. jeszcze moge przelknac, ale angazowanie nie dokonca swiadomego czynow p. Kononowicza jakos budzi we mnie nie smak.
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum