Witam,
Chciałbym przetestować czy wszystkie czujniki w silniku działają prawidłowo
Znacie może jakiś warsztat w Zabrzu lub okolicach który ma kompa do Roverka?
Dzwoniłem do kilku i wszędzie ta sama odpowiedź - brak
Pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Pią Lut 26, 2010 10:20 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomogła: 70 razy Dołączyła: 24 Sie 2007 Posty: 1716 Skąd: Zabrze
Wysłany: Pią Lut 26, 2010 10:51
W Mikołowie, za stacją Orlen jak jedziesz w stronę Mikołowa, po lewej stronie, na wysokości Wygody, będzie pisało, autoelektronika czy jakoś tak. w ciągu normalnych domów jednorodzinnych. Uprzedzając twoje pytanie, nie nie znam dokładnego adresu i nie mam nr telefonu.
Aha ewentualnie zwróć się do kolegi Boncky, on za jakiś czas ma mieć taką możliwość.
Naprawiał mój immobiliser więc raczej ma komputer. Osobiście nie polecam ponieważ kontakt nie jest zbyt miły i w sumie za usunięcia immo skasował mnie moim zdaniem dość sporo bo 450zł.
Naprawiał mój immobiliser więc raczej ma komputer. Osobiście nie polecam ponieważ kontakt nie jest zbyt miły i w sumie za usunięcia immo skasował mnie moim zdaniem dość sporo bo 450zł.
Wywalenie immo to dość poważna sprawa, mało kto to potrafi dlatego za takową usługę zawsze się słono płaci, cena wg mnie jak najbardziej normalna.
[ Dodano: Pią Lut 26, 2010 22:11 ]
Aha, do zwykłej diagnostyki systemu sterowania silnika w R214 wystarczy zwykły Boschowski KTS lub CDiF, a takowy sprzęt posiada każdy szanujący się elektromechanik.
Pomogła: 70 razy Dołączyła: 24 Sie 2007 Posty: 1716 Skąd: Zabrze
Wysłany: Wto Mar 02, 2010 18:40
Z Zabrza?? Ja mieszkam na Zaborzu i jest jakieś 15km.
Poza tym do niczego nie namawiam, żadnych interesów z tamtą firmą nie mam więc osobiście jest mi wszystko jedno gdzie pojedziesz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum