Wysłany: Nie Mar 28, 2010 15:14 Zrobiłem full profi tuning mojego Roverka ;)
Modernizacji Rovera ciąg dalszy. Tym razem jednak nie felgi a full profi tjun dodający jakieś 20-30% mocy.
A na poważnie to jak byłem dzieckiem mój wujek, który w latach 70. jeździł na taksówce miał w swojej "beczce" psiaka kiwającego głową. No i w czasie ostatnich zakupów w Norauto patrze, a tu na półce takie właśnie psiaki. Ani chwili się nie zastanawiałem i wybecalowałem 14 zeta po czym zrobiłem taki tuning
SPAMU¦
Wysłany: Nie Mar 28, 2010 15:14 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
soviet100 [Usunięty]
Wysłany: Nie Mar 28, 2010 15:16
e no nie no bajer po prostu a on jest na kleju czy jak ?
tomirek, hehe.. ja w Francji jak bylem dostałem takiego Kotka z ruszał głowa Niestety po kilka miesiącach odpadła mu głowa bo się to mocowanie poluzowało
Ale psiaki dają Powera
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
Też wożę z tyłu na półce zwierzę... fokę. W prawdzie nie trzymam jej na środku bo nie lubię jak mi coś ogranicza widzenie (już zagłówek wystarczy). Trzymam ją w rogu - śpi sobie. Nie rusza niczym więc nie wiem czy zysk mocy jest na poziomie tylu % co u Ciebie
Teraz przed Tobą jeszcze choinka zapachowa i płyta CD
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Ale należy pamiętać, że aby piesek podnosił moc o 30%, należy zwrócić go główką w stronę osi jezdni, nie pobocza. To częsty błąd popełniany przez tunerów, dlatego warto o tym pamiętać
_________________ Lincoln Continental `77 *** M-B 320E *** M-B E500
Ale należy pamiętać, że aby piesek podnosił moc o 30%, należy zwrócić go główką w stronę osi jezdni, nie pobocza. To częsty błąd popełniany przez tunerów, dlatego warto o tym pamiętać
dzięki wielkie. To już wiem czemu objechał mnie dzisiaj koleś w golfie. Tak coś czułem, że niby jest więcej mocy ale jakoś tak w gwizdek idzie
[ Dodano: Nie Mar 28, 2010 17:45 ]
kasjopea napisał/a:
Ja mam na szybie takie wspomaganie
widzę, że popełniłaś ten sam błąd co ja. Główka maskotki skierowana w bok więc moc w gwizdek idzie. Musisz go tak przymocować, żeby do przodu albo do tyłu patrzył, czyli chyba najlepiej na przednią szybę
soviet100 [Usunięty]
Wysłany: Nie Mar 28, 2010 17:14
Nie wiecie gdzie mogę kupić takie coś ale żeby była podobizna Sovieta albo Gandalfa?
Wysłany: Nie Mar 28, 2010 17:48
tomirek napisał/a:
widzę, że popełniłaś ten sam błąd co ja. Główka maskotki skierowana w bok więc moc w gwizdek idzie. Musisz go tak przymocować, żeby do przodu albo do tyłu patrzył, czyli chyba najlepiej na przednią szybę
Ale ta maskotka kasjo zasysa powietrze i jest jakowe doładowanie, stąd mocy nie traci
kurde, już wiem czemu 45 mi zamula - moj piesek siedzi na kokpicie ale tyłkiem do jezdni bo patrzy się na mnie. jutro jakoś postaram się go przekleić we właściwą stronę.
dobrze, ze tygrysek na bocznej szybie bryka to jakoś psiaka popędza
No to ja już wiem, dlaczego jak wracałem w czwartek z Holandii to mi antenę z CB zwinęło na autostradzie , bo mój Mr. Oizo cały czas bacznie obserwuje drogę Znowu człowiek mądrzejszy jest dzięki forum hihi. Dla Ciekawskich fota w garażu
_________________ Nigdy nie jest tak źle, aby nie mogło być gorzej....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum