Wysłany: Wto Mar 30, 2010 12:31 Jaki stożek do 220 SDi 97r. ?
Witam, chciałbym dostać jakąś radę na temat jaki filtr stożkowy zamontować do swojego roverka 220 SDi 97r. Aktualnie mam nieoryginalny od 216 (przez gapiostwo po kupnie dopiero jak dojechałem do domu zobaczyłem że nie jest oryginał) i chciałbym założyć stożek bo kupienie obudowy to strasznie duży koszt i lepiej mi wyjdzie stożek. Wiem, że ogólnie stożek w dieslach nie podnosi masakrycznie osiągów ale chociaż da troszkę dźwięku no i fajnie wygląda pod maską. Czy mógłby ktoś mi polecić co zakupić, tak w granicach do 100 zł?
Przeszukiwałem forum ale nie mogłem nic na ten temat znaleźć,a jeśli post był to proszę o link. Dzięki z góry
SPAMU¦
Wysłany: Wto Mar 30, 2010 12:31 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum