witam
ja zrobiłem podobnie jak w tym artykule >>http://roverki.pl/article.php?sid=425<< w prawdzie troche się polepszyło ale drążek dalej drży i wydaje mi się ,ze jest to rozwiązanie na krótko.
Jak się okazało ten z allegro tez jest dosyć mocno wybity i pozostaje mi tylko jedna opcja, mianowicie dotoczenia tulejek. Jak już je będę miał to napisze jak to się sprawuje oraz postaram się ich dorobić więcej.
Uważam ze zakup nowego wybieraka od hondy to wywalenie pieniędzy w błoto, bo prędzej czy później stanie się z nim to samo co z oryginalnym.
znaczy co ... masz wyciek oleju ze skrzynie na wejsciu wybieraka O ile pamiętam, to tam jest/są uszczelniacz/e simmering ... trzeba wybiś trzpień mocujący krzyżak do wybieraka skrzyni .. zdjać krzyżak ... wymienić uszczelniacz i poskładać w odwrotnej kolejności.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum